Γουάιτ: Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ζήτησε η πρώην γυναίκα του

02.08.2013
O 38χρονος μουσικός, παραγωγός και τραγουδιστής αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες όσον αφορά τη συμπεριφορά στην πρώην σύζυγος του.

Ο Τζακ Γουάιτ (Jack White) μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς και παραγωγούς αυτή τη στιγμή αλλά σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει η πρώην γυναίκα του Κάρεν 'Ελσον (Karen Έλσον), δεν μπορείς να πεις το ίδιο για την ιδιότητα του συζύγου Τζακ.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005, έγιναν γονείς δύο παιδιών και χώρισαν μετά από έξι χρόνια κάνοντας πάρτυ για να το γιορτάσουν. Όμως τώρα η 24χρονη μουσικός και μοντέλο κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην σύζυγο της κατηγορώντας τον για παρενόχληση και επιθετική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τη Nashville City Paper, η Κάρεν και ο Γουάιτ είναι σε πόλεμο για τη διεκδίκηση της κηδεμονίας της κόρης και του γιου τους τα οποία αυτή τη στιγμή έχει εκείνη και προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι σωστός πατέρας. Στην αναφορά της για τα μέτρα ισχυρίζεται πως ο 38χρονος μουσικός στην επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο της, είχε απαράδεκτη και επιθετική συμπεριφορά και φοβάται για την ασφάλεια των παιδιών της.

Επίσης συμπληρώνει πως είναι οξύθυμος και της έχει στείλει εξευτελιστικά email και μηνύματα στο κινητό και όταν μίλησε με τον δικηγόρο του την πίεσαν να αλλάξει τους όρους του διαζυγίου και μίλησε στον μάνατζερ της με τα χειρότερα σχόλια μειώνοντας της σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τέλος όσον αφορά τα παιδιά, είχε απαιτήσει να τους αλλάξει τάξη γιατί ήταν στην ίδια τάξη με το γιο ενός ανταγωνιστή μουσικού. Στις 29 Αυγούστου θα συναντηθούν στο δικαστήριο για τη διεκδίκηση της κηδεμονίας αν και με αυτές τις κατηγορίες είναι λίγο δύσκολο να βγει νικητής.

Κ.Π