Σουίφτ: Σκάστε One Direction!

26.08.2013
Έξαλλη δις η 25χρονη τραγουδίστρια με των πρώην και τη μπάντα του...

Στα MTV VMAS του 2009 οι περισσότεροι ήταν με το μέρος της όταν ο τρελαμένος Κάνιε Γουέστ (Kanye West) ανέβηκε στη σκηνή και διέκοψε τον ευχαριστήριο λόγο της για το βραβείο της και τον διακωμώδησαν παντού στο ίντερνετ. Στη φετινή διοργάνωση πολλές φανς των One Direction έγιναν haters της ύστερα από την ατάκα που έπιασε ο τηλεοπτικός φακός και αν την έλεγε δυνατά θα έπαιζε εκείνη το ρόλο του Κάνιε.

Την ώρα που τα μέλη της αγγλικής μπάντας- φαινόμενο παραλάμβαναν το βραβείο Best Song of the Summer για το Best song ever και ο Ζέιν Μάλικ (Zayn Malik) έλεγε στο εκστασιασμένο κοινό πως «οι καλύτεροι θαυμαστές είναι της Νέας Υόρκης, η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της. Σχολίασε στη διπλανή της Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez ) «Σκάστε» (Sh*t the fuck up) χειροκροτώντας χλιαρά χωρίς βέβαια να έχει καταλάβει πως η κάμερα γράφει.

Δεν ήταν όμως η μόνη κακία εκ μέρους της. Σημείωσε πως η Τέιλορ ήταν ζευγάρι με τον Χάρι Στάιλς (Harry Styles) των Direction αλλά χώρισαν πριν λίγο καιρό και όταν ανέβηκε στη σκηνή ως νικήτρια του Best Female Video για το κλιπ του κομματιού I knew you were trouble, ανέφερε πως ο Στάιlw ήταν η έμπνευση της.

Κ.Π