Ο πιο ανώμαλος φωτογράφος του κόσμου [δες φωτό]

16.09.2013
Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο πιο διεστραμμένος και ανώμαλος φωτογράφος του κόσμου. Το ίδιο και οι φωτογραφίες του. Ωστόσο έχει φωτογραφίσει προσωπικότητες άκρως αντιφατικές: Από τον Ομπάμα και τον Λεονάρντο ντι Κάπριο έως τη Λίντσει Λόχαν, τη Λετίσια Κάστα και πρόσφατα τη Μάιλι Σάιρους. Ο λόγος για τον Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) που λατρεύει το τεράστιο πέος του και αρέσκεται να φωτογραφίζει τα θηλυκά του μοντέλα όταν αγγίζουν τον... ανδρισμό του. Τις προτρέπει να τον φωνάζουν «θείο Τέρι» και αυτός δεν διστάζει να φτιάξει τσάι με τα –χρησιμοποιημένα- ταμπόν τους! Πολλές φορές τον έχουν κατηγορήσει πως εκμεταλλεύτηκε τα μοντέλα σεξουαλικά, εκείνος όμως δεν πτοείται. Συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί και να δημοσιεύει τις άκρως ακατάλληλες φωτογραφίες του. Αν μη τι άλλο, μιλάμε για μία τελείως εκκεντρική περίπτωση καλλιτέχνη! Γ.Ο

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο πιο διεστραμμένος και ανώμαλος φωτογράφος του κόσμου. Το ίδιο και οι φωτογραφίες του. Ωστόσο έχει φωτογραφίσει προσωπικότητες άκρως αντιφατικές: Από τον Ομπάμα και τον Λεονάρντο ντι Κάπριο έως τη Λίντσει Λόχαν, τη Λετίσια Κάστα και πρόσφατα τη Μάιλι Σάιρους.

Ο λόγος για τον Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) που λατρεύει το τεράστιο πέος του και αρέσκεται να φωτογραφίζει τα θηλυκά του μοντέλα όταν αγγίζουν τον... ανδρισμό του. Τις προτρέπει να τον φωνάζουν «θείο Τέρι» και αυτός δεν διστάζει να φτιάξει τσάι με τα –χρησιμοποιημένα- ταμπόν τους! Πολλές φορές τον έχουν κατηγορήσει πως εκμεταλλεύτηκε τα μοντέλα σεξουαλικά, εκείνος όμως δεν πτοείται. Συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί και να δημοσιεύει τις άκρως ακατάλληλες φωτογραφίες του.

Αν μη τι άλλο, μιλάμε για μία τελείως εκκεντρική περίπτωση καλλιτέχνη!