47χρονη έχει γεμίσει τατουάζ των One Direction!

17.09.2013
Μία ιδιοκτήρια παμπ που θα μπορούσε να είναι μητέρα τους, έχει πάθει εμμονή με την μπάντα από την Αγγλία.

Η μεγαλύτερη φαν των Οne Direction έχει περάσει 10 ώρες κάτω από τη βελόνα και έχει ξοδέψει 350 λίρες για να χτυπήσει 20 τατουάζ των One Direction σ’ όλο την το σώμα και συνεχίζει. Η 47χρονη Τζέιν Μπέιλι (Jayne Bailey) είναι κάτι παραπάνω από φανατική θαυμάστρια της μπάντας αφού έχει κάνει ρέπλικες των τατουάζ των μελών όπως επίσης τις ημερομηνίες που έχει γεννηθεί ο καθένας και τα ονόματα τους και το τελευταίο ήταν αφιερωμένο στην ταινία τους “This is Us” .

"Ο κόσμος κοιτάει περίεργα αλλά το έχω συνηθίσει. Έχω δεχθεί επίθεση στο twitter από 13χρονα κορίτσια που μου λένε «θα νομίζουν πως είσαι χαζή, θα σε μισήσουν αλλά είμαι αρκετά ώριμη για να γνωρίζω αν θέλω ή όχι τατουάζ. Είχα κάνει ήδη δύο πριν αποκτήσω το λογότυπο των 1D στον αστράγαλο μου."δήλωσε η Μπέιλι.

Επίσης η μαμά ενός κοριτσιού που επίσης έχει εμμονή με το συγκρότημα, πρόσθεσε πως θέλει κι άλλα όμως οι υποχρεώσεις της στο σπίτι έχουν προτεραιότητα και πως έβλεπε το X Factor μόνο για τον Λίαμ Πέιν (Liam Payne) γιατί οι γονείς του είναι θαμώνες της παμπ της. Όσο για την κόρη της, χαίρεται πολύ που τους συνδέει η αγάπη τους για το ίδιο γκρουπ γιατί έχουν κάτι κοινό μιας και πάνε μαζί στις συναυλίες και συζητάνε οτιδήποτε σχετικό μ’ εκείνους.

K.Π