Αγκιλέρα: Νιώθω πιο σέξι από ποτέ

19.09.2013
Η 23χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για το τραπέζι των κριτών του The Voice, βοηθάει το γιο της που πάει τις πρώτες μέρες του στο σχολείο και δεν κρύβει πόσο ρυτυχισμένη είναι.

Την τελευταία φορά που είχαμε γράψει για εκείνη ήταν για την πρώτη της εμφάνιση με πολλά κιλά παρακάτω στο εξώφυλλο του Maxim δείχνοντας ανανεωμένη και πολύ χαρούμενη. Tώρα την είδαμε και ζωντανά αφού η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) πήγε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Τζέι Λένο (Jay Leno) με ένα μίνι μαύρο φόρεμα Bev & Bridge και ενθουσίασε παρουσιαστή και κοινό.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο παραπάνω περιοδικό είχε δηλώσει πως το μόνο μέρος που δεν θέλει να έχει υπό έλεγχο είναι η κρεβατοκάμαρα της και φυσικά της ζήτησαν να το σχολιάσει στο πλατό λέγοντας πως είναι σχεδόν ψυχαναγκαστική και θέλει όλα να είναι τέλεια.

«Έχω εμμονή με την οργάνωση, όλα πρέπει να έχουν το χώρο τους και το σκοπό τους και είναι αυστηρή με τον εαυτό μου στο στούντιο. Οπότε πιστεύω πως κάθε γυναίκα πρέπει να χαλαρώνει και να επιτρέπει στον εαυτό της να παίρνει ευχαρίστηση από όσα κάνει στην κρεβατοκάμαρα. Είναι το μόνο μέρος που αφήνομαι εντελώς.»

Στη συνέχεια ο Λέιν αναφέρθηκε και στη σέξι φωτογράφηση της με τα εσώρουχα και η 32χρονη τραγουδίστρια τόνισε πως το ότι είναι καλλιτέχνης της επιτρέπει να εκφράζεται μέσω της σεξουαλικότητας ανεξάρτητα και της βγαίνει εντελώς φυσικά. «Σ' αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι 32 και νιώθω πιο σέξι από ποτέ γιατί σ’ αυτή την ηλικία ξέρεις ακριβώς τι θες.» πρόσθεσε.

Ενώ προετοιμάζεται για την καινούρια σεζόν του The Voice που ξεκινάει στις 23 Σεπτεμβρίου, χαίρεται το καινούριο της σπίτι με γειτόνισσα τη Σακίρα (Shakira) και συνοδεύει τον πεντάχρονο γιο της Μαξ (Max) στο σχολείο χαρακτηρίζοντας τον ως τη χαρά της ζωής της. «Ήταν σαν να πηγαίνω εγώ πρώτη μέρα στο σχολείο και αγχωνόμουν να με συμπαθήσουν οι υπόλοιποι γονείς!. »

Κ.Π