Η Κέιτι Πέρι στα MTV EMA!

15.10.2013
Tα 2013 MTV EMA θα μεταδοθούν live την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00 από το Ziggo Dome του Amsterdam.
To ΜTV ανακοίνωσε πως η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) θα εμφανιστεί στα 2013 MTV EMA, στην μεγαλύτερη βραδιά της σύγχρονης μουσικής, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο της single “Unconditionally”, ενώ ο θρύλος της κωμωδίας Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell) (πρωταγωνιστής του επερχόμενου “Anchorman 2: The Legend Continues”) θα δώσει το παρόν σαν special guest, μεταμορφωμένος σε Ron Burgundy.
H Πέρι δήλωσε: "Eίμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιστρέφω στο stage των EMA! Είμαι έτοιμη να παρουσιάσω live ένα νέο τραγούδι από το album "PRISM"για να το μοιραστώ αποκλειστικά με το κοινό των EMA ανά τον κόσμο, στις 10 Νοεμβρίου".
H τρεις φορές νικήτρια των EMA δεν είναι άγνωστη στο κοινό των MTV EMA, καθώς την έχουμε δει ως κεντρική παρουσιάστρια το 2008 και το 2009, ως live performer το 2008 και το 2010, ενώ το 2011 απένειμε βραβείο. Το νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Perry PRISM θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένης της νέας μεγάλης της επιτυχίας “Roar”, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των παγκόσμιων charts!
Ο Anchorman Ron Burgundy (Ferrell) θα φέρει το ανατρεπτικό του χιούμορ στο Amsterdam, στέλνοντας ανταποκρίσεις από τις πιο ξεχωριστές τοποθεσίες του Amsterdam μέσα στο show.
Οι Justin Timberlake και Macklemore & Ryan Lewis διεκδικούν τα περισσότερα “2013 MTV EMA” με πέντε υποψηφιότητες ο καθένας, ενώ οι Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus και Robin Thicke διαγωνίζονται για τέσσερα βραβεία ο καθένας. Οι Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop και One Direction είναι υποψήφιοι για τρία βραβεία. Καλλιτέχνες με δυο υποψηφιότητες είναι οι Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris και Iggy Azalea. Το MTV αναμένεται να ανακοινώσει νέους live performers και παρουσιαστές βραβείων μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι Fans μπορούν να ψηφίζουν τον νικητή σε EMA κατηγορίες όπως τα Best New, Best Live και ακόμα περισσότερα μέσα από το www.mtvema.com ή το http://m.mtvema.com στις mobile συσκευές τους. Η ψηφοφορία για τα EMA βραβεία είναι ανοικτή έως τις 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 23:59.
Τα “2013 MTV EMA” θα μεταδοθούν σε 60 τηλεοπτικά δίκτυα με πρόσβαση σε περισσότερους από 700 εκατομμύρια οικιακούς τηλεοπτικούς δέκτες ανά τον κόσμο, όπως επίσης μέσω συνεργαζόμενων τηλεοπτικών δικτύων.

Επιπλέον, το ενιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα/online content, αναρτάται καθημερινά σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια ψηφιακές πλατφόρμες ανά τον κόσμο. Οι Bruce Gillmer και Richard Godfrey είναι οι Executive Producers για τα “2013 MTV EMA.” Για τα MTV EMA νέα και τις ανακοινώσεις, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των EMA στο Facebook ή ακολουθήστε το @mtvema. Για ενημερωτικό υλικό επικοινωνίας επισκεφθείτε το press.mtvema.com ή ακολουθήστε το @VIMN_PR.

Katy Perry EMA promo

Ron Burgundy clip