Μια πρώτη γεύση από την επική ταινία των Muse

16.10.2013
Το αγγλικό συγκρότημα που πάντα θα μας εκπλήσσει, είναι στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της ταινίας τους.

Είναι γνωστοί για τις φαντασμαγορικές του εμφανίσεις και για την προσεγμένη παραγωγή τους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια οπότε για την ταινία τους με στιγμιότυπα από τη μεγάλη συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης και την περιοδεία τους δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο.

Οι Muse ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στις 5 Νοεμβρίου το “Muse- Live at Romer Olympic Stadium”, τα πρώτα συναυλιακά κινηματογραφικά καρέ σε 4Κ Ultra high definition σε 20 αίθουσες 20 πόλεων και μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer.

«Είναι η μεγαλύτερη περιοδεία που έχουμε κάνει από κόστος παραγωγής και είναι σίγουρα το σόου για το οποίο είμαστε περισσότερο υπερήφανοι οπότε είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία του φιλμ. Περιέχει πολλές λεπτομέρειες από εμάς στη σκηνή, το κοινό μέχρι κι αυτούς που είναι πολύ πίσω, τους ηθοποιούς κι έχει «συλλάβει» την υπέροχη ατμόσφαιρα αυτής της τόσο ιδιαίτερης βραδιάς στη Ρώμη. Υποσχόμαστε στους θαυμαστές πως θα είναι μία ολοκαίνουρια εμπειρία» έγραψε η μπάντα στο facebook και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Δείτε το trailer...

Κ.Π