Η Κέιτι κατανοεί την Μάιλι...

31.10.2013
Γυναικείες συμβουλές από ποπσταρ σε ποπσταρ!
Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) θεωρεί ότι η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) απλώς ψάχνει τρόπους να εκφραστεί.
Η 20χρονη είναι πλέον το θέμα των τελευταίων μηνών, κυρίς λογω των πρόσφατων σέξι εμφανίσεων της... Η πιο σοφή 29χρονη Κέιτι, μιλώντας στο Glamour δήλωσε πως ξέρει καλά που πατάει...

"Αυτή η συμπεριφορά (της Μάιλι Σάιρους) ήταν το στυλ μου για πολλά χρόνια, και έτσι δε με εντυπωσιάζει. Νομίζω ότι η Μάιλι απλά ψάχνει τρόπους να εκφραστει, καθώς γίνεται πια μια νεαρή γυναίκα και της στέλνω μόνο αγάπη γιατί αυτό το ψάξιμο δεν έιναι εύκολο..."

Η ίδια αν και μεγαλύτερη έχει και εκείνη τα θέματά της τα οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει μέσω της μουσικής της. Το νέο της άλμπουμ Prism είναι αρκετά αυτοβιογραφικό και η Πέρι μιλώντας για το κομμάτι By the Grace of God, αναφέρει: "Το έγραψα πέρυσι τον Νοέμβριο που ήταν μια αρκετά σκοτεινή περίοδος στη ζωή μου. Είχε πληγωθεί πολύ η αυτοπεποίθηση και ο εγωισμός μου και περνούσα μια πολύ δύσκολη φάση ενώ ήμουν ήδη στο τέλος της 20ης δεκαετίας μου. Πρέπει να βρεις τον τροπο να αντιμετωπισεις τη ζωή και να μη ζεις στο συννεφάκι σου..." δήλωσε η Πέρι στο βρετανικό περιοδικό.
Ε.Σ.