Μόρισεϊ: Όσοι τρώτε κρέας δεν διαφέρετε από τους παιδόφιλους!

08.01.2014
Ο 54χρονος τραγουδιστής προκαλέι για άλλη μία φορά.

Κάθε φορά που ο Μόρισεϊ (Morrissey) δίνει συνέντευξη, οι δηλώσεις του πάντα θα είναι κάτι παραπάνω από προκλητικές ειδικά όταν αναφέρεται σε όσους δεν είναι χορτοφάγοι αλλά και στη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε πέρσι πούλησε περισσότερο από όλους τους δίσκους του και δεν θέλει ν’ ακούσει κουβέντα για τον Τζέιμι Όλιβερ (Jamie Oliver) για ον οποίο δήλωσε πως αφού θεωρεί πως είναι τόσο νόστιμο το κρέας γιατί δε βάζει τα παιδιά του στο δφούρνο μικροκυμάτων.

“Να δείτε στο YouTube το βίντεο με τίτλο «Το βίντεο που η βιομηχανία των κρεάτων δεν θέλει να δείτε» κι αν δεν σ’ επηρεάσει τότε μάλλον είστε αναίσθητοι. Δε νομίζω ότι αυτοί που τρώνε κρέας έχουν διαφορά με τους παιδόφιλους. Και στις δύο περιπτώσεις επικρατεί βία, βιασμοί και δολοφονίες. Αν δέχεστε την ύπαρξη σφαγείων τότε είναι σαν να υποστηρίζετε το Άουσβιτς" δήλωσε στο true-to-you.net .

Επίσης πρόσθεσε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης των Smiths και οι μεγάλες δισκογραφικές κοροϊδεύουν τον κόσμο με το ν’ αγοράζουν τις πρώτες θέσεις των charts και το κοινό δεν τους εμπιστεύεται.

Κ.Π