Απολύθηκαν εξαιτίας της Γκάγκα;

08.01.2014
Η 27χρονη τραγουδίστρια έχει εξοργιστεί με όσα λέγονται για εκείνη και το νέο άλμπουμ της.

Ο προηγούμενος χρόνος δεν ήταν και τόσο καλός για τη Λέιντι Γκάγκα(Lady Gaga). Τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να ακυρώσει τη μισή περιοδεία της και να μπει στο χειρουργείο, τον περασμένο Νοέμβριο διαλύθηκε η συνεργασία της με τον μάνατζερ της Τρόι Κάρτερ (Troy Carter) και οι πωλήσεις του καινούριου της δίσκου δεν πάνε καλά.

Η 27χρονη τραγουδίστρια έχει απογοητευτεί με αρκετούς συνεργάτες της κι έγραψε στο site της τους λόγους για τους οποίους καθυστέρησε το βίντεο κλιπ για το “Do What You Want” αλλά και για την απληστία κάποιων να ζητάνε όλο και περισσότερα λεφτά.

«Άργησε να γιατί όπως συνέβη με το Applause δυστυχώς μου έδωσαν μία βδομάδα να το οργανώσω και να το γυρίσω. Αυτοί που με πρόδωσαν, έκαναν πολύ κακή διαχείριση του χρόνου μου, μου κατέστρεψαν την υγεία μου και μ’ άφησαν μόνη μου να αντιμετωπίσω όλα τα προβλήματα. Εκατομμύρια δολάρια δεν είναι αρκετά για ορισμένους. Θέλουν δισεκατομμύρια και μετά τρισεκατομμύρια. Δεν ήμουν αρκετοί για κάποιους ανθρώπους και ήθελαν περισσότερα.» ανέφερε.

Επίσης πριν απ’ αυτό είχε γράψει πως το δημοσίευμα που έλεγε πως οι χαμηλές πωλήσεις του “Artpop” είχαν ως αποτέλεσμα η δισκογραφική της εταιρία Interscope να χάσει 25 εκατομμύρια δολάρια και να απολύσει πολλά άτομα από το προσωπικό, δεν ισχύει.

K.Π