Κέιτι Πέρι: Προσευχές για τεράστιο στήθος και σεξ στο αυτοκίνητο!

22.01.2014
Η 29χρονη ποπσταρ είναι περήφανη για τις καμπύλες της και μόλις πρόσφατα τις έδειξε..

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) προσευχοταν απο μικρή... για μεγάλο στήθος. Η 29χρονη ποπσταρ είναι περήφανη για τις καμπύλες της και μόλις πρόσφατα τις έδειξε, ποζάροντας στο εξώφυλλο του αμερικάνικου περιοδικού GQ.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση, η Πέρι παραδέχεται: "Ξάπλωσα μια μέρα και κοίταξα τα ποδια μου. Τότε προσευχήθηκα 'Θεέ μου θα μου χαρίσεις τόσο μεγάλο στήθος σε παρακαλώ που όταν ξαπλώνω να μη μπορώ να δω τα πόδια μου? Ο Θεός με άκουσε. Τότε όμως δεν είχα ιδέ ότι θα έπεφταν με τον καιρό μέχρι τις μασχάλες μου!", δηλώνει γελώντας.

"Δεν έχω κάνει ποτέ κανένα ειδος πλαστικής. Ούτε μύτη ούτε πιγουνι, ούτε στήθος, τίποτα. Ο,τι βλέπετε είναι δικό μου, είναι φυσικό.

Κατά τα άλλα, στη συνέντευξη μίλησε για διάφορα θέματα, όπως αυτό της πιστης της στον Θεό. Μεγάλωσε σε ένα χριστιανικό περιβάλλον και ακόμη προσεύχεται στον Θεό, αλλά δεν πιστεύει στην Κόλαση και τον Παράδεισο ως προορισμούς.

Πιστεύει ακόμη, στους εξωγήινους. Θεωρεί εγωιστικό να νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι μας σε όλο αυτό το σύμπαν... και συγκεκριμένα είπε "Αν η σχέση μου με τον Ομπάμα γίνει καλύτερη, θα τον ρωτήσω και εκείνος το ίδιο πράγμα. Απλά είναι νωρίς ακόμη!

Οσο για την πρώτη της σεξουαλική επαφή, την είχε στα 16 της, μέσα σε ένα Volvo Sedan.

Eίπε επίσης ότι ο πρώην σύζυγός της, Ράσελ Μπραντ, την ενημέρωσε για την αίτηση διαζυγίου με γραπτό μήνυμα στο κινητό της, στη διάρκεια της περιοδείας της California Dreams.

Ε.Σ.