Κατηγορούν τον Τζέι Ζ για ενδοοικογενειακή βία!

24.01.2014
Το νέο κομμάτι τους ζεύγους Κάρτερ έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Αγγλία.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) επέστρεψε με καινούριο, ομώνυμο άλμπουμ ξαφνικά και φρόντισε να το καταλάβουν όλοι ειδικά όσοι την ακολουθούν στο Instagram που έχουν μπει μαζί της στη χρονομηχανή συμπάσχοντας στο σύνδρομο «ό,τι θυμάμαι χαίρομαι».

Ένα από τα κομμάτια του δίσκου είναι το “Drunk in love” το οποίο είναι ντουέτο με τον Τζέι Ζ (Jay Z) , πρόκειται για το πρώτο κομμάτι από το “Beyonce” που έχει ακουστεί πιο πολύ αλλά ο ραδιοφωνικός σταθμός στην Αγγλία αποφάσισε να το λογοκρίνει.

Ο Bang Radio έπαιξε το τραγούδι της 31χρονης τραγουδίστριας χωρίς τα κομμάτια που ραπάρει ο σύζυγος της γιατί θεώρησαν πως στίχοι όπως is "Now eat the cake, Anna Mae / I said eat the cake, Anna Mae που παραπέμπουν στο "What's Love Got to Do With It" της Τίνα Τέρνερ (Tina Turner) προωθούν την ενδοοικογενειακή βία .

Σύμφωνα με το σταθμό, αναφέρεται στην αμφιλεγόμενη σκηνή της ταινίας που σχετίζεται με την ολέθρια σχέση της Τέρνερ με τον Άικ (Ike) και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του ζεύγους Κάρτερ.

Κ.Π