Ο Μπίμπερ γλίτωσε τη φυλακή και προκαλεί

24.01.2014
Ο 19χρονος τραγουδιστής αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης του.

Το παραμύθι του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) στη μουσική βιομηχανία που ξεκίνησε το 2009 δεν έχει και πολύ καλή πορεία όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Ο 19χρονος ποπ σταρ εδώ και πολύ καιρό απασχολεί τα μίντια για τα κατορθώματα του εκτός στούντιο και η εξάρτηση του από τις ουσίες και την υπερέκθεση τον οδήγησαν στο δρόμο που καταλήγουν οι περισσότεροι διάσημοι που γίνονται γνωστοί από πολύ μικρή ηλικία.

Χθες λέγαμε πως τον συνέλαβαν στο Μαϊάμι για υπερβολική ταχύτητα και διακίνηση ναρκωτικών ύστερα από κόντρες με τον φίλο του Khalil Sharief , ξενύχτι σε γνωστό κλαμπ και στη θέση του συνοδηγού της κίτρινης Λαμποργκίνι καθόταν το μοντέλο Σαντέλ Τζέφρις (Chantel Jeffries).

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, ο Μπίμπερ κάπνιζε όλη μέρα μαριχουάνα, στο αλκοτέστ ξεπέρασε κατά πολύ το όριο, η άδεια οδήγησης είχε λήξει και τη στιγμή της σύλληψης έβριζε συνέχεια και αντιστεκόταν για πολύ ώρα. Επίσης μία πηγή δήλωσε στο TMZ πως ο πατέρας του Τζάστιν, Τζέρεμι (Jeremi) συνένεσε στη σύλληψη του βοηθώντας τις αρχές και ήταν μαζί του στο κλαμπ.

Τελικά ο γιος του οδηγήθηκε στο τμήμα όπου έμεινε και τα ποσά της εγγύησης ήταν 1.000 για αντίσταση κατά της αρχής,1.000 δολάρια για διακίνηση ναρκωτικών και 500 δολάρια για τη ληγμένη άδεια οδήγησης. Στις φωτογραφίες που τον έβγαλαν στο αστυνομικό τμήμα πόζαρε χαμογελώντας χωρίς να έχει πάρει στα σοβαρά την κατάσταση και στη δίκη ήταν ειρωνικός χωρίς δείχνει ν' ανησυχεί ιδιαίτερα για την ετυμηγορία.

Ο Τζάστιν αποφυλακίστηκε με πάρα πολλές φανατικές θαυμάστριες να ουρλιάζουν για ώρες απ’ έξω τις οποίες χαιρέτησε ανεβαίνοντας στην οροφή του αυτοκινήτου που τον περίμενε φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου και κουκούλα.

Ο μάνατζερ του Σκούτερ Μπράουν (Scooter Braun) έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά του Μπίμπερ και ύστερα από τις μάταιες προσπάθειες εδώ και μήνες να τον πείσει, μαζί με την όλη ομάδα, να πάει σε κέντρο απεξάρτησης, τώρα του πρότεινε να επισκεφτεί ψυχολόγο. “Πρέπει να πας για βοήθεια αλλιώς τελείωσε η συνεργασία μας.» του είχε πει πρόσφατα.

Όσον αφορά τη μητέρα του, σε αντίθεση με τον Τζέρεμι που ήταν στο τμήμα και στη δίκη, δεν εμφανίστηκε πουθενά και ακούγεται πως εκείνη τον του είχε δώσει Xanax τα οποία έπαιρνε συχνά και παράλληλα συμφωνούσε με τον μάνατζερ του για την αποτοξίνωση.

Επιπλέον οι υπέυθυνοι της Adidas που είναι ένας από τους χορηγούς του Τζάστιν ανέφεραν πως δεν αλλάζει τίποτα στη συνεργασία τους ύστερα από το περιστατικό ενώ ο δήμαρχος του Μαϊάμι, Φίλιπ Λέβιν (Philip Levin) ισχυρίστηκε πως δε θα έχει καμία ιδιαίτερη αντιμετώπιση επειδή είναι διάσημος.

Κ.Π