Δείτε τον Μπερλουσκόνι χωρίς μακιγιάζ

27.01.2014
Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι (Silvio Berlusconi) και για να την «βγει» στον κατά πολύ νεότερό του πολιτικό του αντίπαλο Ματέο Ρέντσι. Έτσι ο 77χρονος σήμερα Καβαλιέρε, στήθηκε στο φακό του φωτογράφο Πολ Στούαρτ και φωτογραφήθηκε όπως ακριβώς είναι, χωρίς δηλαδή μακιγιάζ και κανένα απολύτως φίλτρο για λογαριασμό του ένθετου περιοδικού της εφημερίδας Sunday Times. Το αφιέρωμα τιτλοφορείται "Καλώς ήλθατε κύριε στο παλάτι μου", ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι "Ο Μπερλουσκόνι μετά την πτώση", ενώ η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία είναι η εξής: "Ο Μπερλουσκόνι έχει στο παρελθόν συγκρίνει τον εαυτό του όχι μόνο με τον Ιησού, αλλά και με τον Ναπολέοντα και τον Ουίνστον Τσόρτσιλ". πως αναμενόταν, οι μεγάλες ιταλικές εφημερίδες αναπαρήγαγαν την φωτογραφία από το εξώφυλλο του εν λόγω περιοδικού μαζί με ποικίλα σχόλια για τον πρώην πρωθυπουργό που στο παρελθόν έχει υποβληθεί πολλές φορές σε λίφτινγκ προσώπου και εμφύτευση μαλλιών. Γ.Ο

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι (Silvio Berlusconi) και για να την «βγει» στον κατά πολύ νεότερό του πολιτικό του αντίπαλο Ματέο Ρέντσι.

Έτσι ο 77χρονος σήμερα Καβαλιέρε στήθηκε στο φακό του φωτογράφο Πολ Στούαρτ και φωτογραφήθηκε όπως ακριβώς είναι, χωρίς δηλαδή μακιγιάζ και κανένα απολύτως φίλτρο για λογαριασμό του ένθετου περιοδικού της εφημερίδας Sunday Times.

Το αφιέρωμα τιτλοφορείται "Καλώς ήλθατε κύριε στο παλάτι μου", ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι "Ο Μπερλουσκόνι μετά την πτώση", ενώ η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία είναι η εξής: "Ο Μπερλουσκόνι έχει στο παρελθόν συγκρίνει τον εαυτό του όχι μόνο με τον Ιησού, αλλά και με τον Ναπολέοντα και τον Ουίνστον Τσόρτσιλ".

πως αναμενόταν, οι μεγάλες ιταλικές εφημερίδες αναπαρήγαγαν την φωτογραφία από το εξώφυλλο του εν λόγω περιοδικού μαζί με ποικίλα σχόλια για τον πρώην πρωθυπουργό που στο παρελθόν έχει υποβληθεί πολλές φορές σε λίφτινγκ προσώπου και εμφύτευση μαλλιών.