Οι Αμερικάνοι διώχνουν με τις κλωτσιές τον Μπίμπερ!

30.01.2014
0 19χρονος ποπ σταρ δεν είναι και τόσο επιθυμητός στην Αμερική...

Το 2012 είχαν μαζέψει υπογραφές για να διώξουν τον Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan) αλλά δεν το πέτυχαν και μένει ακόμα με την οικογένεια του στο Μπέβερλι Χιλς. Τώρα στην περίπτωση του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά.

Κάποιοι ενοχλημένοι Αμερικάνοι haters έφτιαξαν ένα petition στο We the People απαιτώντας από τον Λευκό Οίκο να απελάσουν τον 19χρονο τραγουδιστή στη χώρα του τον Καναδά λόγω των τελευταίων γεγονότων και της σύλληψης του και η απάντηση ήταν πως θα κοιτάξουν το θέμα μόνο αν υπογράψουν 100.000 άτομα σε ένα μήνα.

«Οι πολίτες των ΗΠΑ θα θέλαμε να απελαθεί ο επικίνδυνος κι εθισμένος στα ναρκωτικά Τζάστιν Μπίμπερ και να ανακληθεί η πράσινη κάρτα του. Δεν απειλεί μόνο την ασφάλεια μας αλλά είναι και μία παρα πολύ κακή επιρροή για τη νεολαία μας.» αναφέρουν στην εισαγωγή του κειμένου και μέσα σε μόλις έξι μέρες ξεπέρασαν τον παραπάνω αριθμό υπογραφών κάτι που σημαίνει πως θα αρχίσει να κυκλοφορεί στα οβάλ γραφεία του Μπαρακ Ομπάμα (Barack Obama).

Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό που επιθυμούν γιατί δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό αδίκημα όπως φόνος ή κακοποίηση και για την υπενθύμιση, είχε τραγουδήσει το 2010 στο Λευκό Οίκο γιατί είναι ο αγαπημένος των παιδιών του Προέδρου.

Όλα αυτά δε φαίνεται να απασχολούν ούτε στο ελάχιστο τον ποπ σταρ ο οποίος επέστρεψε από τις διακοπές του στον Παναμά με το μοντέλο και φίλη του Σαντέλ Τζέφρις (Chantel Jeffries) και σκέφτεται να μετακομίσει κάπου χωρίς γείτονες, λέει.

Κ.Π