Της κάρφωσαν μεταλλικό φερμουάρ... στην πλάτη (άουτς!)

30.01.2014
Όχι δεν είναι το επόμενο σόου των Tiger Lillies. Με φερμουάρ, πρίζες, κουμπιά και μπαταρίες σημαδεύει τα σώματα γυμνών μοντέλων. Το όνομά της μοιάζει με πρωταγωνιστή ταινίας κουνγκ-φου, αλλά στην πραγματικότητα η 19χρονη Τσουου-σαν (Chooo-san) είναι μια απλή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Musashino Art της Ιαπωνίας. Η νεαρή φοιτήτρια καλών τεχνών δημιουργεί με make-up πάνω σε ανθρώπινα σώματα ενδιαφέρουσες οφθαλμαπάτες. Βάζει φερμουάρ στις γυμνές πλάτες, κουμπιά στο γυμνό στέρνο, μπαταρίες μέσα στις φλέβες και μικροτσίπ σο λαιμό των πρωταγωνιστών της. Η Τσουού εξηγεί την τέχνη της στην DailyMail: «Δεν έχω κάποιο λόγο που ξεκίνησα να κάνω αυτές τις εικόνες. Είχα βαρεθεί την ψηφιακή επεξεργασία μέσα από τον υπολογιστή και ήθελα να δω τι μπορώ να καταφέρω χωρίς προγράμματα όπως το Photoshop. Χρησιμοποιώ ακρυλικά χρώματα απευθείας πάνω στο δέρμα και δεν χρησιμοποιώ υπολογιστή για να αλλάξω τη φωτογραφίες εκ των υστέρων.» Χρ. Τσατσαράγκου

Όχι δεν είναι το επόμενο σόου των Tiger Lillies. Με φερμουάρ, πρίζες, κουμπιά και μπαταρίες σημαδεύει τα σώματα γυμνών μοντέλων. Το όνομά της μοιάζει με πρωταγωνιστή ταινίας κουνγκ-φου, αλλά στην πραγματικότητα η 19χρονη Τσουου-σαν (Chooo-san) είναι μια απλή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Musashino Art της Ιαπωνίας. Η νεαρή φοιτήτρια καλών τεχνών δημιουργεί με make-up πάνω σε ανθρώπινα σώματα ενδιαφέρουσες οφθαλμαπάτες.

Βάζει φερμουάρ στις γυμνές πλάτες, κουμπιά στο γυμνό στέρνο, μπαταρίες μέσα στις φλέβες και μικροτσίπ σο λαιμό των πρωταγωνιστών της. Η Τσουού εξηγεί την τέχνη της στην DailyMail: «Δεν έχω κάποιο λόγο που ξεκίνησα να κάνω αυτές τις εικόνες. Είχα βαρεθεί την ψηφιακή επεξεργασία μέσα από τον υπολογιστή και ήθελα να δω τι μπορώ να καταφέρω χωρίς προγράμματα όπως το Photoshop. Χρησιμοποιώ ακρυλικά χρώματα απευθείας πάνω στο δέρμα και δεν χρησιμοποιώ υπολογιστή για να αλλάξω τη φωτογραφίες εκ των υστέρων.»

Χρ. Τσατσαράγκου