Χορεύουν και τρώμε τη σκόνη τους ...

06.02.2014
Η τέλεια γυναίκα αναδύεται από το χώμα... Μια χορεύτρια απογειώνεται αισθησιακά, αφήνοντας γύρω της νέφη από τη σκόνη της Δημιουργίας! Μια Εύα που ελίσσεται ιδανικά φωτισμένη πάνω στο τερέν της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο Γάλλος φωτογράφος Λουδοβίκος Φλορέν ( Ludovic Florent) στη σειρά φωτογραφιών «Star Dust» απαθανατίζει με σεβασμό τη σωματική αφύπνιση. Κάνοντας έναν μικρό φωτογραφικό άθλο, καταφέρνει να αιχμαλωτίσει ακριβώς τη στιγμή που η χορεύτρια είναι στον αέρα, σηκώνοντας τα μόρια της σκόνης σαν αγκαλιά τριγύρω της. Ο άρτια φωτοσκίαση παίζει το ρόλο της και το αποτέλεσμα είναι εικόνες που κόβουν την ανάσα. Για τον Λουδοβίκο το σαρκικό περίβλημα κρύβει μια ψυχή και οι φωτογραφίες του θέλουν να τη φέρουν στην επιφάνεια. Δείτε την αστερόσκονη του Ludovic στο www.ludovicflorent.fr Χ.Τ.

Η τέλεια γυναίκα αναδύεται από το χώμα... Μια χορεύτρια απογειώνεται αισθησιακά, αφήνοντας γύρω της νέφη από τη σκόνη της Δημιουργίας! Μια Εύα που ελίσσεται ιδανικά φωτισμένη πάνω στο τερέν της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο Γάλλος φωτογράφος Λουδοβίκος Φλορέν ( Ludovic Florent) στη σειρά φωτογραφιών «Star Dust» απαθανατίζει με σεβασμό τη σωματική αφύπνιση.

Κάνοντας έναν μικρό φωτογραφικό άθλο, καταφέρνει να αιχμαλωτίσει ακριβώς τη στιγμή που η χορεύτρια είναι στον αέρα, σηκώνοντας τα μόρια της σκόνης σαν αγκαλιά τριγύρω της. Ο άρτια φωτοσκίαση παίζει το ρόλο της και το αποτέλεσμα είναι εικόνες που κόβουν την ανάσα. Για τον Λουδοβίκο το σαρκικό περίβλημα κρύβει μια ψυχή και οι φωτογραφίες του θέλουν να τη φέρουν στην επιφάνεια.

Δείτε την αστερόσκονη του Ludovic στο www.ludovicflorent.fr

Χ.Τ.