Η μεγάλη φοβία της Ριάνα

06.02.2014
Η 27χρονη ποπ σταρ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα της. Αν προσπαθήσεις να θυμηθείς πόσες φορές έχεις δει τη Ριάνα (Rihanna) να είναι ντυμένη κανονικά σίγουρα θα είναι πολύ λίγες. Από βίντεο κλιπ με πιο πρόσφατο εκείνο του "Can’t remember to forget you" με τη Σακίρα (Shakira) και φωτογραφήσεις μέχρι δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφίες, τα ρούχα είναι περιττά.

Υπάρχει όμως λόγος που συμβαίνει αυτό. Όπως αποκάλυψε μια ανώνυμη πηγή στο περιοδικό Heat, η 27χρονη τραγουδίστρια έχει φοβία με τα εσώρουχα ("underwear phobia" όπως λεει) και αναζητά τη βοήθεια ψυχολόγου για να θεραπευτεί γιατί επιμένει πως αισθάνεται πιο ελεύθερη χωρίς αυτά.

«Όταν ήμουν μικρή φορούσα συνέχεια τα ρούχα του αδερφού μου. Μεγάλωσα με τους αδερφούς και τα ξαδέρφια μου και ανακάλυψα τα περιοδικά μόδας στα 14 όταν γνώρισα την καλύτερη μου φίλη και άρχισα να φοράω τακούνια. Μέχρι τότε έβγαινα με αθλητικά παπούτσια, φαρδιά παντελόνια, t shirt γυρισμένα και καπέλα.» είχε δηλώσει παλιότερα η Riri. Tο πρόβλημα είναι πως δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να πάρουμε στα σοβαρά τη φοβία της.

K.Π