Μια Xαοτική Όπερα στο αεροδρόμιο

07.02.2014
Το αεροδρόμιο της Αθήνας με ερωτική διάθεση υποδέχεται την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου τους Opera Chaotique σε ένα Perform in Art show,

Το αεροδρόμιο της Αθήνας με ερωτική διάθεση υποδέχεται τους Opera Chaotique σε ένα Perform in Art show, για την ποιητική πλευρά του έρωτα, για τη ζωή και τις άπειρες δυνατότητες που μπορεί να μας προσφέρει…με τραγούδια που τον υμνούν σε όλες του τις διαστάσεις και φανερώνουν το σουρεαλιστικό του ιδεώδες.

Διαδραστικότητα με το κοινό, αναφορές σε διάσημα ερωτευμένα ζευγάρια, Τζαζ-οπερατική αισθητική αλλά και μίξη με άλλα μουσικά είδη όπως Punk και Αφρικάνικα μέχρι μιούζικαλ και καμπαρέ, είναι μόνο ένα δείγμα από όλα όσα θα απολαύσουν οι επισκεπτες και επιβάτες του ΔΑΑ την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Επίπεδο Αναχωρήσεων- Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου- Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

Το Perform in Art αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Info
Που: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Πότε: Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 13:00 με 15:00

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Fly me to the moon είναι ελεύθερη