OMG! Οι πριγκίπισσες του Ντίσνεϊ γνώρισαν τον έρωτα

07.02.2014
Το γεγονός ότι υπήρξαν οι "απαλές" ηρωίδες των παιδικών μας χρόνων, ταυτισμένες με την αθωότητα της πρώτης θέασης του κόσμου ... δεν εμπόδισε τον ιλουστρέιτορ Dillon Boy να μεταλλάξει τις πριγκίπισσες του Disney σε σύγχρονα ποπ είδωλα με πάθη και αδυναμίες. Ανάμεσά τους, η pin-up Χιονάτη, η Γιασμίν, η Ποκαχόντας, η Άριελ έχουν ενηλικιωθεί και ξεσαλώνουν με τσιγάρα, ποτά και τατουάζ μέσα σε «βρώμικα» περιβάλλοντα γκράφιτι. Η κομματάκι "προχώ" σειρά ονομάζεται «Dirtylands» και είναι limited edition, όπως βλέπουμε στο http://www.dillonboy.com. Τι άλλο θα τραβήξουν... Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πριγκίπισσες του Disney αποκτούν άλλες διαστάσεις ... διάβασε για το μπότοξ της Πεντάμορφης και τον αλκοολισμό της Σταχτομπούτας. Χ.Τ.

Το γεγονός ότι υπήρξαν οι "απαλές" ηρωίδες των παιδικών μας χρόνων, ταυτισμένες με την αθωότητα της πρώτης θέασης του κόσμου ... δεν εμπόδισε τον ιλουστρέιτορ Dillon Boy να μεταλλάξει τις πριγκίπισσες του Disney σε σύγχρονα ποπ είδωλα με πάθη και αδυναμίες.

Ανάμεσά τους, η pin-up Χιονάτη, η Γιασμίν, η Ποκαχόντας, η Άριελ έχουν ενηλικιωθεί και ξεσαλώνουν με τσιγάρα, ποτά και τατουάζ μέσα σε «βρώμικα» περιβάλλοντα γκράφιτι. Η κομματάκι "προχώ" σειρά ονομάζεται «Dirtylands» και είναι limited edition, όπως βλέπουμε στο http://www.dillonboy.com.

Τι άλλο θα τραβήξουν... Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πριγκίπισσες του Disney αποκτούν άλλες διαστάσεις ... διάβασε για το μπότοξ της Πεντάμορφης και τον αλκοολισμό της Σταχτομπούτας.

Χ.Τ.