Χώρισαν ο Μάρτιν και η Πάλτροου

26.03.2014
Ο γάμος τους frontman των Coldplay και της γνωστής ηθοποιού έφτασε στο τέλος του.

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στη σοουμπιζ, ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες κι επίσημα πως πήραν διαζύγιο σοκάροντας τους φανς τους κι όχι μόνο. Ο fronman των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) και η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) ύστερα από δέκα χρόνια γάμου αποφάσισαν από κοινού να μην είναι πια μαζί παρ’ όλες τις προσπάθειες τους εδώ κι αρκετό καιρό να φτιάξουν την κατάσταση.

«Με μεγάλη λύπη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Έχουμε προσπαθήσει πολύ σκληρά πάνω από ένα χρόνο, είτε μαζί είτε χώρια να δούμε τι συμβαίνει μ’ εμάς και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι παρ’ όλο που αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, θα παραμείνουμε χώρια.

Βέβαια είμαστε και θα είμαστε οικογένεια και κατά κάποιο τρόπο είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Είμαστε πρώτα απ’ όλα γονείς δύο υπέροχων παιδιών και αυτή τη δύσκολη στιγμή ζητάμε και για εκείνα και για εμάς, να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή. Πάντα ζήσαμε τη σχέση μας ιδιωτικά κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο και ως χωρισμένοι γονείς.»
ανέφερε το κείμενο για το χωρισμό τους στο site της 41χρονης ηθοποιού, Goop το οποίο κράσαρε λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση.

Κ.Π