50Cent: O P.Diddy είναι αποτυχημένος

01.04.2014
Ο 38χρονος ράπερ απαξιώνει εντελώς τον συνάδελφο του που κάθε μ΄να αλλάζει και όνομα αλλά έχει τον Έμινεμ θεό.

Ο 50 Cent ετοιμάζεται να επιστρέψει προσεχώς με το καινούριο άλμπουμ “Animal Ambition” ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας και θα είναι το πρώτο που δε θα ανήκει στις Shady Records, Aftermath Entertainment και Interscope απ’ όπου αποχώρησε οριστικά.

Με αφορμή όλα αυτά έδωσε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή Breakfast Club στο σταθμό Power 105.1 και δε μάσησε καθόλου τα λόγια του όταν αναφέρθηκε σε κάποιους συναδέλφους του κι ειδικά στον P.Diddy κηρύσσοντας την έναρξη για νέες κόντρες.

«Ο Puffy είναι σαν ένας προορισμός που δεν σε οδηγεί πουθενά. Κανείς δεν επιβιώνει μαζί του και δεν καταλαβαίνω γιατί να συνεργαστεί κάποιος καλλιτέχνης μαζί του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 38χρονος ράπερ. Στη συνέχεια σχολίασε την εμφάνιση του Κάνιε Γουέστ(Κanye West) με δερμάτινο κιλτ στη σκηνή πριν λίγο καιρό για την οποία δε συμφωνεί και είχε αναφερεθεί σ’ αυτό στις ρίμες του σ’ ένα mixtape του(N***as wear skinny jeans. I can’t fit in,”)όπως και γενικά σε τέτοιες επιλογές.

Αντιθέτως για τον Έμινεμ (Eminem) με τον οποίο είναι κολλητοί και είναι εκείνος που τον έκανε διάσημο, λέει τα καλύτερα και θεωρεί πως η χιπ χοπ μουσική του χρεωστάει πάρα πολλά.

«Νομίζω ότι η χιπ χοπ κουλτούρα δε θα είχε εξελιχθεί τόσο γρήγορα αν δεν υπήρχε ο Έμινεμ. Μου άνοιξε τις πόρτες διάπλατα και είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνον.» υποστήριξε ενώ συμπλήρωσε πως ο Τζέι Ζ (Jay Z), o Faboulus και ο Lloyd Banks είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι στο χώρο πέρα από την εικόνα που έχουν όλοι για εκείνους.

K.Π