Έχεις φετίχ με την υπηρέτρια;

25.04.2014
Μία ιστορική αναδρομή στο επάγγελμα της υπηρέτριας επιχείρησε να κάνει στο νέο της φωτογραφικό πρότζεκτ η ταλαντούχα Τζούλια Φούλερτον Μπάτεν (Julia Fullerton-Batten). Η εγκατεστημένη στο Λονδίνο πλέον φωτογράφος ανατρέχει λίγο πίσω στο χρόνο, όταν στη Βρετανία περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνδρες και γυναίκες δούλευαν ως υπηρέτες σε πλούσια σπίτια προκειμένου να «δραπετεύσουν» από την φτώχεια και την πείνα της εποχής. Η Μπάτεν υποστηρίζει πως ιδιαίτερα στις γυναίκες υπηρέτριες υπήρχε ένα είδος σεξουαλικής εκμετάλλευσης, γι΄αυτό και η γυναίκα -υπηρέτρια αποτελεί την ιδανική φαντασίωση στο μυαλό πολλών ανδρών. Γ.Ο

Μία ιστορική αναδρομή στο επάγγελμα της υπηρέτριας επιχείρησε να κάνει στο νέο της φωτογραφικό πρότζεκτ η ταλαντούχα Τζούλια Φούλερτον Μπάτεν (Julia Fullerton-Batten).

Η εγκατεστημένη στο Λονδίνο πλέον φωτογράφος ανατρέχει λίγο πίσω στο χρόνο, όταν στη Βρετανία περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνδρες και γυναίκες δούλευαν ως υπηρέτες σε πλούσια σπίτια προκειμένου να «δραπετεύσουν» από την φτώχεια και την πείνα της εποχής.

Η Μπάτεν υποστηρίζει πως ιδιαίτερα στις γυναίκες υπηρέτριες υπήρχε ένα είδος σεξουαλικής εκμετάλλευσης, γι΄αυτό και η γυναίκα -υπηρέτρια αποτελεί την ιδανική φαντασίωση στο μυαλό πολλών ανδρών.