To σημείωμα του Κομπέιν που βρίζει την Κάρτνεϊ Λαβ!

30.04.2014
O frontman των Nirvana δίνει ακόμα ένα λόγο για να μισήσουμε πιο πολύ την Κάρτνει Λαβ.

Στις 5 Απριλίου του 1994 ο Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain) αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 χρονών και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι στη Lake Washington Boulevard τρεις μέρες μετά από έναν ηλεκτρολόγο που πήγε για να επιδιορθώσει μία ζημιά.

Το σημείωμα που είχε αφήσει μιλούσε μετά καλύτερα λόγια για τη γυναίκα του Κάρτνεϊ Λαβ (Courtney Love) αναφέροντας πως είναι μια θεότητα προσθέτοντας για την κόρη το Φράνσις πως ήταν η χαρά της ζωής του. Όμως το δεύτερο που δημοσιοποίησε τώρα η αστυνομία του Σιάτλ το οποίο ήταν στην τσέπη του, δεν έχει και τόσο κολακευτικά σχόλια για την πρώτη και παραφράζει τους γαμήλιους όρκους υποννόντας στη συνέχεια ότι πολλά από τα χρήματα του ήταν στα χέρια της.




«Εσύ Κερτ Κομπέιν δέχεσαι την Κάρτνεϊ Μισέλ Λαβ να είναι η νόμιμη κατεστραμμένη γυναίκα σου ακόμα κι αν αυτή η σκύλα χρησιμοποιήσει όλα σου τα λεφτά για ναρκωτικά και πορνεία;» γράφει πάνω σ’ ένα χαρτί από το ξενοδοχείο Phoenix στο Σαν Φρανσίσκο.

Δε θέλουμε να φανταζόμαστε την αντίδραση της 49χρονης χήρας όταν μάθει γι’ αυτό αλλά σίγουρα θα έχει γεμίσει ήδη ακόμα περισσότερες κατηγορίες από τους φανς του Κομπέιν που δεν τη συμπάθησαν ποτέ.


ΥΓ: Σε περίπτωση που δεν έχεις δει το trailer της ταινίας "Soaked in Bleach" για την υπόθεση της αυτοκτονίας είναι ένα κλικ παρακάτω:

Κ.Π