Eurovison party με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου

06.05.2014
Την Τετάρτη 7 Μαΐου, μια ημέρα πριν οι Freaky Fortune με τον RiskyKidd εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, ο Shamone γιορτάζει την εβδομάδα του αγαπημένου μουσικού θεσμού με ένα ξεχωριστό Eurovision party.

Την Τετάρτη 7 Μαΐου, μια ημέρα πριν οι Freaky Fortune με τον RiskyKidd εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, το Shamone γιορτάζει την εβδομάδα του αγαπημένου μουσικού θεσμού με ένα ξεχωριστό Eurovision party με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχοντας εκπροσωπήσει στο παρελθόν πολλές φορές την Κύπρο στον διαγωνισμό, θα ερμηνεύσει ελληνικά αλλά και ξένα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από την μακρόχρονη ιστορία του θεσμού. Special guest της βραδιάς, ο Γιάννης Αγγελάκης θα ζωντανέψει πολλά από τα πρόσωπα που έχουν βρεθεί και ξεχωρίσει στην σκηνή της Eurovision.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς οι τραγουδιστές που έχουν κατά καιρούς εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό παρών στο Eurovision party του Shamone!

Στα decks ο πρόεδρος του OGAE GREECE Αντώνης Καρατζίκος.

Info:
Που:Shamone, Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι

Πότε: Τετάρτη 7 Μαΐου

Έναρξη: 22.00

Εισιτήριο: 12€ με ποτό

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3450144