Θεότρελος πατέρας βάζει τις κόρες του στο... photoshop

07.05.2014
Σ΄έναν σουρεαλιστικό και εκλεκτικά παραμυθένιο κόσμο ενέταξε τις τρεις του κόρες ο 44χρονος Τζον Γουίλχεμ (John Wilhelm). Η μόλις 6 μηνών Γιούνα, η πεντάχρονη Λου και η εξάχρονη Μίλα ποζάρουν με αξιοζήλευτη άνεση στο φακό του πατέρα τους, ο οποίος δηλώνει παθιασμένος με την τέχνη της φωτογραφίας και της ψηφιακής τέχνης. Ο Γουίλχεμ είναι Διευθυντής Πληροφορικής σε ένα Ελβετικό Πανεπιστήμιο και είχε την πρωτότυπη ιδέα να συνθέσει στο photoshop αυτές τις εικόνες. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον απολαυστικό, αφού καταφέρνει να δημιουργήσει ξεκαρδιστικές σκηνές και μας χαρίζει χαριτωμένες παραλλαγές διάσημων κλασικών παραμυθιών (όπως την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Κακό Λύκο). Γ.Οικονόμου

Σ΄έναν σουρεαλιστικό και εκλεκτικά παραμυθένιο κόσμο ενέταξε τις τρεις του κόρες ο 44χρονος Τζον Γουίλχεμ (John Wilhelm). Η μόλις 6 μηνών Γιούνα, η πεντάχρονη Λου και η εξάχρονη Μίλα ποζάρουν με αξιοζήλευτη άνεση στο φακό του πατέρα τους, ο οποίος δηλώνει παθιασμένος με την τέχνη της φωτογραφίας και της ψηφιακής τέχνης.

Ο Γουίλχεμ είναι Διευθυντής Πληροφορικής σε ένα Ελβετικό Πανεπιστήμιο και είχε την πρωτότυπη ιδέα να συνθέσει στο photoshop αυτές τις εικόνες. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον απολαυστικό, αφού καταφέρνει να δημιουργήσει ξεκαρδιστικές σκηνές και μας χαρίζει χαριτωμένες παραλλαγές διάσημων κλασικών παραμυθιών (όπως την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Κακό Λύκο).

Γ.Οικονόμου