Φουλ μέταλο ο Δράκουλας!

28.05.2014
Ο Κρίστοφερ Λι πατάει τα 92 και σβήνει μέταλ τούρτες στα στούντιο.

Μουσικό ανακοινωθέν από τα Καρπάθια. Ο Κρίστοφερ Λι (Christopher Lee) αποφάσισε να γιορτάσει τα 92 του χρόνια με τους σταθερούς συνεργάτες του Rhapsody of Fire φτιάχνοντας ένα ΕP με μεταλάδικες διασκευές γνωστών τραγουδιών από όπερες και μιούζικαλ μέχρι Φρανκ Σινάτρα (Frank Sinatra).

Απ/ αυτά που αποκάλυψε ο ηθοποιός και τραγουδιστής με τους μεγάλους κυνόδοντες, το «Metal Knight» όπως είναι ο τίτλος του, θα έχει μέσα το χαρακτηριστικό κομμάτι από την «Κάρμεν», The Toreador March, τα The Impossible Dream και I, Don Quixote του «Δον Κιχώτη» και το My Way του Franky.

«Ο Δον Κιχώτης είναι ο πιο μέταλ φανταστικός ήρωας που ξέρω. Προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο μόνος του χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Χαίρεσαι να τραγουδάς για αυτό τον υπέροχο χαρακτήρα. Όσο για το «My Way» είναι ένα αξιοθαύμαστο τραγούδι και είναι πολύ δύσκολο στην ερμηνεία γιατί πρέπει να πείσεις τον κόσμο ότι τραγουδάς για το τι είναι η αλήθεια.» σχολίασε ο Λι κι εννοείται περιμένουμε με μεγάλη αγωνία (και καλυμμένους λαιμούς) υπό το βλέμμα του Saruman το αποτέλεσμα.

Κ.Π