Μια χοντρή γάτα τρυπώνει σε έργα τέχνης

02.06.2014
Η ρωσίδα καλλιτέχνις Σβετλάνα Πέτροβα (Svetlana Petrova) βρήκε έναν άκρως ξεχωριστό τρόπο για να ξεπεράσει την κατάθλιψη που της προξένησε ο θάνατος της πολυαγαπημένης της μητέρας. Τι έκανε; Έβαλε τον Ζαρατούστρα, τον γάτο δηλαδή που της άφησε κληρονομιά η μητέρα της, μέσα σε διάσημα έργα τέχνης και μάλιστα του έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο! Τίτλος του χιουμοριστικού αυτού project είναι ο "Fat Cat Art" (Η τέχνη του χοντρού γάτου). Απολαύστε λοιπόν τον συμπαθέστατο παχύσαρκο Ζαρατούστρα στην αγκαλιά της Μόνα Λίζα του Ντα Βίντσι, στη Γέννηση της Παρθένου του Μποτιτσέλι και σε πολλά άλλα κλασικά αριστουργήματα! Γ.Ο

Η ρωσίδα καλλιτέχνις Σβετλάνα Πέτροβα (Svetlana Petrova) βρήκε έναν άκρως ξεχωριστό τρόπο για να ξεπεράσει την κατάθλιψη που της προξένησε ο θάνατος της πολυαγαπημένης της μητέρας. Τι έκανε; Έβαλε τον Ζαρατούστρα, τον γάτο δηλαδή που της άφησε κληρονομιά η μητέρα της, μέσα σε διάσημα έργα τέχνης και μάλιστα του έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Τίτλος του χιουμοριστικού αυτού project είναι ο "Fat Cat Art" (Η τέχνη του χοντρού γάτου). Απολαύστε λοιπόν τον συμπαθέστατο παχύσαρκο Ζαρατούστρα στην αγκαλιά της Μόνα Λίζα του Ντα Βίντσι, στη Γέννηση της Παρθένου του Μποτιτσέλι και σε πολλά άλλα κλασικά αριστουργήματα!

Γ.Ο