Ένα μοντέλο για...φάγωμα

06.06.2014
Αν πιστεύετε πως τα έχετε δει όλα στην τέχνη καλύτερα να αναθεωρήσετε! Ο Καρλ Λάγκερφελντ έκανε το αγαπημένο του τοπ μοντέλο, Βαπτίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi) άγαλμα! Και όλα θα ήταν καλά… αν επρόκειτο για ένα απλό και συνηθισμένο άγαλμα. Το άγαλμα, όμως, του Τζιαμπικόνι είναι σοκολατένιο και ξαπλωμένο πάνω σ΄ένα επίσης σοκολατένιο κρεβάτι! Το εγχείρημα αυτό έλαβε χώρα πριν 2 χρόνια στο πλαίσιο μιας συνεργασίας του διάσημου σχεδιαστή με το παγωτό Magnum. H παρουσίαση του ομοιώματος έγινε σε παρισινό ξενοδοχείο που είχε φιλοτεχνηθεί για την περίσταση από τον κορυφαίο Γάλλο σοκολατοποιό Patrick Roger. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως για τη διακόσμηση του δωματίου –που βασίστηκε πάνω στα σχέδια του Λάγκερφελντ - χρησιμοποιήθηκαν 10,5 τόνοι βέλγικης σοκολάτας!

Αν πιστεύετε πως τα έχετε δει όλα στην τέχνη καλύτερα να αναθεωρήσετε! Ο Καρλ Λάγκερφελντ έκανε το αγαπημένο του τοπ μοντέλο, Βαπτίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi) άγαλμα! Και όλα θα ήταν καλά… αν επρόκειτο για ένα απλό και συνηθισμένο άγαλμα. Το άγαλμα, όμως, του Τζιαμπικόνι είναι σοκολατένιο και ξαπλωμένο πάνω σ΄ένα επίσης σοκολατένιο κρεβάτι!

Το εγχείρημα αυτό έλαβε χώρα πριν 2 χρόνια στο πλαίσιο μιας συνεργασίας του διάσημου σχεδιαστή με το παγωτό Magnum. H παρουσίαση του ομοιώματος έγινε σε παρισινό ξενοδοχείο που είχε φιλοτεχνηθεί για την περίσταση από τον κορυφαίο Γάλλο σοκολατοποιό Patrick Roger. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως για τη διακόσμηση του δωματίου –που βασίστηκε πάνω στα σχέδια του Λάγκερφελντ - χρησιμοποιήθηκαν 10,5 τόνοι βέλγικης σοκολάτας!