Η καλόγρια Κριστίνα νικήτρια του Voice!

06.06.2014
Φορώντας τα μαύρα ράσα της και έναν σταυρό γύρω από το λαιμό της, η μοναχή ευχαρίστησε το Θεό για τη νίκη της, και έψαλε το Πάτερ Ημών, προς έκπληξη του κοινού και των κριτών.


Νικήτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού τραγουδιού The Voice στην Ιταλία αναδείχτηκε το βράδυ της Πέμπτης η μοναχή Κριστίνα Σκούτσια, η οποία κατά τους τελευταίους μήνες έχει κερδίσει εκατομμύρια οπαδούς χάρη στις εντυπωσιακές ερμηνείες της.

Μόλις ανακοινώθηκε ότι, χάρη στην ψήφο των τηλεθεατών, κατάφερε να υπερισχύσει των υπολοίπων τραγουδιστών που πήραν μέρος στο «τάλεντ σόου» του Rai Due, η αδελφή Κριστίνα ευχαρίστησε τον Θεό για την βοήθειά του και ζήτησε από όλους όσους ήταν παρόντες στο στούντιο, να πουν το «Πάτερ Ημών», «Padre Nostro», στην ιταλική γλώσσα.

«Η παρουσία μου εδώ δεν οφείλεται σε εμένα, αλλά στον ‘τύπο’ στον πάνω όροφο», δήλωσε η μοναχή.

Με τη νίκη της, η αδελφή Κριστίνα κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Universal, ωστόσο η ίδια άφησε να εννοηθεί πως κατά πάσα πιθανότητα, για την ώρα τουλάχιστον, θα αρνηθεί μία καριέρα στη μουσική σκηνή.

«Θα επιστρέψω στις προτεραιότητές μου. Την προσευχή, να ξυπνώ νωρίς το πρωί, υπηρεσία στα σχολεία. Αυτό είναι βασικό για εμένα ώστε να έχω τη δυνατότητα να αρχίσω κάτι αργότερα».

Η καλόγρια κατάγεται από την Σικελία και τραγουδά από δεκατεσσάρων ετών και ανήκει στο τάγμα των Ουρσουλίνων.

«Προπονητής της», στο τάλεντ σόου της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης, ήταν ο τραγουδιστής ραπ μουσικής, «J-ax».