Γυναίκες αραχνομαϊμούδες εκπλήσσουν προκλητικά

10.06.2014
Aραχνομαϊμούδες (Spider Monkeys) είναι ο τίτλος της νέας έκθεσης της ταλαντούχας φωτογράφου Ανέτα Μπάρτος (Aneta Bartos) που δημιουργεί εικόνες που πολύ εύκολα μπορεί να θεωρηθούν ότι είναι πίνακες. Στην πρωτότυπη αυτή σειρά φωτογραφιών εξερευνεί την ανθρώπινη σεξουαλικότητα σε επίπεδο ενστίκτου, ενώ ο αλλόκοτος τίτλος είναι εμπνευσμένος από τα ζωώδη ένστικτα του ανθρώπου, καθώς και από τις όμορφες γωνίες που δημιουργούνται όταν το σώμα μας παίρνει στάσεις «παιχνιδιού»... Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, μερικές από τις φωτογραφίες της Μπάρτος είναι πιο προσωπικές, ενώ άλλες έχουν τραβηχτεί σε εξωτερικό σκηνικό (για παράδειγμα στην παραλία ή κάπου στην πόλη). Γ.Ο

Aραχνομαϊμούδες (Spider Monkeys) είναι ο τίτλος της νέας έκθεσης της ταλαντούχας φωτογράφου Ανέτα Μπάρτος (Aneta Bartos) που δημιουργεί εικόνες που πολύ εύκολα μπορεί να θεωρηθούν ότι είναι πίνακες. Στην πρωτότυπη αυτή σειρά φωτογραφιών εξερευνεί την ανθρώπινη σεξουαλικότητα σε επίπεδο ενστίκτου, ενώ ο αλλόκοτος τίτλος είναι εμπνευσμένος από τα ζωώδη ένστικτα του ανθρώπου, καθώς και από τις όμορφες γωνίες που δημιουργούνται όταν το σώμα μας παίρνει στάσεις «παιχνιδιού»..

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, μερικές από τις φωτογραφίες της Μπάρτος είναι πιο προσωπικές, ενώ άλλες έχουν τραβηχτεί σε εξωτερικό σκηνικό (για παράδειγμα στην παραλία ή κάπου στην πόλη).

Γ.Ο