Τα μυστικά της πίσω... όψης

17.06.2014
O Κοράντο Ντάλκο (Corrado Dalcò) είναι φύσει και θέσει Ιταλός φωτογράφος. Συνεπαρμένος από την πίσω γυναικεία όψη και τις πιο αφηρημένες ερωτικά ξαπλωμένες πόζες, μας χαρίζει μία ενδιαφέρουσα σειρά φωτογραφιών. Ο Ντάλκο ξεκίνησε ως graphic designer, αλλά όταν ανακάλυψε τη φωτογραφική τέχνη την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα! Έτσι ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι σε Βερολίνο, Βαρκελώνη και Λονδίνο γνωρίζοντας άμεση αναγνώριση ως φωτογράφος μόδας και δουλεύοντας σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες (Levi’s, Coca-Cola, Nose, Sisley Kids) έβγαζε αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί να εξασκεί ανενόχλητος το χόμπι του. Σήμερα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στις δικές του καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις και σ άυτές που βγάζει τα προς το ζην. Γ.Ο

O Κοράντο Ντάλκο (Corrado Dalcò) είναι φύσει και θέσει Ιταλός φωτογράφος. Συνεπαρμένος από την πίσω γυναικεία όψη και τις πιο αφηρημένες ερωτικά ξαπλωμένες πόζες, μας χαρίζει μία ενδιαφέρουσα σειρά φωτογραφιών. Ο Ντάλκο ξεκίνησε ως graphic designer, αλλά όταν ανακάλυψε τη φωτογραφική τέχνη την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα!

Έτσι ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι σε Βερολίνο, Βαρκελώνη και Λονδίνο γνωρίζοντας άμεση αναγνώριση ως φωτογράφος μόδας και δουλεύοντας σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες (Levi’s, Coca-Cola, Nose, Sisley Kids) έβγαζε αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί να εξασκεί ανενόχλητος το χόμπι του. Σήμερα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στις δικές του καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις και σ άυτές που βγάζει τα προς το ζην.

Γ.Ο