Η κόρη του Κερτ Κομπέιν ξεσπά εναντίον της Λάνα

24.06.2014
Η 21χρονη κόρη του Κερτ Κομπέιν και της Κάρτνεϊ Λαβ ύστερα από τις τελευταίες δηλώσεις της 28χρονης τραγουδίστριας, πέρασε στην αντεπίθεση.

Πριν λίγες μέρες η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) είχε δώσει μια συνέντευξη στη Guardian στην οποία κάποια στιγμή ανέφερε τραγουδιστές που έφυγαν από τη ζωή σε μικρή ηλικία όπως ο Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain) και η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) και πρόσθεσε πως εύχεται να της είχε συμβεί το ίδιο.

«Μακάρι να ήμουν ήδη νεκρή. Έτσι αισθάνομαι και αν δεν συνέβαινε δε θα το έλεγα. Θα φοβόμουν μόνο αν ήξερα πως πλησιάζει ο θάνατος» δήλωσε και ανάμεσα σ’ εκείνους που αντέδρασαν είναι και η κόρη του Κομπέιν, Φράνσις (Frances) γιατί θεώρησε πως η 28χρονη τραγουδίστρια θεωρεί κουλ το θάνατο σε τόσο μικρή ηλικία.

«Ο θάνατος νέων μουσικών δεν είναι κάτι που πρέπει να το ωραιοποιείς. Δε θα γνωρίσω ποτέ τον πατέρα μου γιατί πέθανε νωρίς και είναι κάτι πολύ δυσάρεστο γιατί ο κόσμος το θεωρεί κουλ» έγραψε η Φράνσις στο twitter με mention στη Λάνα ενώ αργότερα συμπλήρωσε πως τη θεωρεί πολύ ταλαντούχα για να χαραμίσει τη ζωή της.

Στη συνέχεια της απάντησαν κάποιοι φανατικοί της δεύτερης παρεξηγώντας όσα έγραψε και τους διευκρίνισε πως η ζωή δεν είναι για να της σπαταλάς και τα λέει όλα αυτά όχι για να επιτεθεί στη Λένα αλλά λόγω προσωπικής εμπειρίας. Σημείωσε πως όταν αυτοκτόνησε ο frontman των Nirvana, η κόρη του ήταν μόλις ενάμιση χρονών.