Απλώς γδυθείτε και... αφεθείτε

25.06.2014
Πρώτη φορά ακούσαμε για το περιοδικό Polanski και είναι γεγονός ότι το βρήκαμε αρκετά ενδιαφέρον. Ο Ατίλιο Ντ’ Αγκοστίνο (Attillio D’ Agostino) φωτογραφίζει τη Σβετλάνα Κλουκ (Svetlana Cluck) και συνδυάζει ημίγυμνα αισθησιακά γυναικεία κορμιά και βραχώδεις παραλίες σε ασπρόμαυρα χρώματα. Πρόκειται για μια διαφορετικού τύπου γυμνή φωτογράφηση η οποία ξυπνάει μέσα μας συναισθήματα καλοκαιρινής ραστώνης και ανεμελιάς διακοπών. Χρησιμοποιώντας το μοντέλο του σαν μέσο, μας μεταφέρει σε μέρη ονειρεμένα, οπού η ζεστασιά του ήλιου και τα ακίνητα νερά μας καλούν να κλείσουμε τα μάτια και να γίνουμε ένα με το περιβάλλον. Γ.Ο

Πρώτη φορά ακούσαμε για το περιοδικό Polanski και είναι γεγονός ότι το βρήκαμε αρκετά ενδιαφέρον. Ο Ατίλιο Ντ’ Αγκοστίνο (Attillio D’ Agostino) φωτογραφίζει τη Σβετλάνα Κλουκ (Svetlana Cluck) και συνδυάζει ημίγυμνα αισθησιακά γυναικεία κορμιά και βραχώδεις παραλίες σε ασπρόμαυρα χρώματα. Πρόκειται για μια διαφορετικού τύπου γυμνή φωτογράφηση η οποία ξυπνάει μέσα μας συναισθήματα καλοκαιρινής ραστώνης και ανεμελιάς διακοπών.

Χρησιμοποιώντας το μοντέλο του σαν μέσο, μας μεταφέρει σε μέρη ονειρεμένα, οπού η ζεστασιά του ήλιου και τα ακίνητα νερά μας καλούν να κλείσουμε τα μάτια και να γίνουμε ένα με το περιβάλλον.

Γ.Ο