Μικ Τζάγκερ: Ο... Μητσοτάκης του Μουντιάλ!

25.06.2014
Ο frontman των Rolling Stones είναι ο κατάλληλος για να ευχηθεί σε όποια ομάδα θες να βγάλει εισιτηρία της επιστροφής

Πάντα στους μεγάλους και κρίσιμους αγώνες έχουμε κάποια κλασσικά γούρια όπως συγκεκριμένες θέσεις ενώ βλέπουμε τους αγώνες όπως επίσης υπάρχουν και ορισμένοι άνθρωποι που στιγματίζονται ανάλογα τ αποτελέσματα των αγώνων.

Ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) μπορεί να είναι ο αγαπημένος πολλών αλλά στο φετινό Μουντιάλ ανακυρήχθηκε από τους φιλάθλους ως ο γκαντέης του Πρωταθλήματος γιατί όσες φορές έχει ευχηθεί καλή επιτυχία σε κάποια ομάδα, έχει χάσει και όταν προβλέπει κάποιο σκορ πέφτει μέσα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ουρουγουάη όπου δήλωσε πως θα νικήσει η δεύτερη όπως κι έγινε και οι Ιταλοί αποκλείστηκαν ενώ το ίδιο έγινε και με τον αγώνα της Αγγλίας και την Ουρουγάη αφού ευχήθηκε μέσω twitter στη χώρα του να κερδίσει και τελικά όχι μόνο έχασε αλλά δεν πέρασε σοτυς 16. Επίσης εκτός απο όλα αυτά, δύο μήνες πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ είχε πει σε κάποια συναυλία ότι η πορεία της Πορτογαλίας δε θα είναι καθόλου καλή και προέβλεψε πάλι σωστά γιατί ναι μεν δεν έχει αποκλειστεί αλλά οδεύει προς τα εκεί.

Οπότε με αφορμή όλα αυτά, ένας βραζιλιάνος οπαδός έφτιαξε ένα μικρό πανό το οποίο απευθύνεται στον 70χρονο τραγουδιστή και του ζητάει να ευχηθεί καλή τύχη στην Ολλανδία που είναι μες τα φαβορί για τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Ελπίζουμε να μην ασχοληθεί σύντομα και με την Ελλάδα.