Άγρια «Μέριλιν» σε βρώμικο τροχόσπιτο

25.06.2014
Ένα γλυκό καλοκαιρινό πρωινό, κάπου στην Τζόρτζια της Αμερικής, η ατμόσφαιρα μέσα στο τροχόσπιτο είναι τόσο βαριά που κόβεται με ... μαχαίρι. Σκόνη, τσιγάρο, μυρωδιά από αλκοόλ και μια άδεια κονσέρβα από κόκκινα φασόλια στο τραπέζι. Μια χλωμή "Μέριλιν" μετακινείται με ένα μπουκάλι ουίσκι στο χέρι, φορώντας καυτό τζιν σορτς ή ένα κορμάκι με καρδούλες. Ο ταλαντούχος φωτογράφος από το Τορόντο, Ματ Μπαρνς (Matt Barnes), φωτογραφίζει τα άγρια θηλυκά του μέσα σε ένα βρώμικο "παραδοσιακό" τροχόσπιτο της αμερικανικής επαρχίας... Ο Μπαρνς έχει φωτογραφήσει γνωστά ονόματα όπως ο Snoop Dogg και ο Bradley Cooper, αλλά και ανώνυμα πικ νικ και ανδρικές βραδιές ποδοσφαίρου. Στην εμπορική φωτογραφία έχει «τρέξει» καμπάνιες για πελάτες όπως οι: Redbull, Virgin, Sony, Xbox, Budweiser, Pepsi και Visa & Molson, και εντιτόριαλ για τα περιοδικά: Vogue, GQ, Playboy, Rolling Stone και Vibe. Χ.Τ.

Ένα γλυκό καλοκαιρινό πρωινό, κάπου στην Τζόρτζια της Αμερικής, η ατμόσφαιρα μέσα στο τροχόσπιτο είναι τόσο βαριά που κόβεται με ... μαχαίρι. Σκόνη, τσιγάρο, μυρωδιά από αλκοόλ και μια άδεια κονσέρβα από κόκκινα φασόλια στο τραπέζι. Μια χλωμή "Μέριλιν" μετακινείται με ένα μπουκάλι ουίσκι στο χέρι, φορώντας καυτό τζιν σορτς ή ένα κορμάκι με καρδούλες.

Ο ταλαντούχος φωτογράφος από το Τορόντο, Ματ Μπαρνς (Matt Barnes), φωτογραφίζει τα άγρια θηλυκά του μέσα σε ένα βρώμικο "παραδοσιακό" τροχόσπιτο της αμερικανικής επαρχίας... Ο Μπαρνς έχει φωτογραφήσει γνωστά ονόματα όπως ο Snoop Dogg και ο Bradley Cooper, αλλά και ανώνυμα πικ νικ και ανδρικές βραδιές ποδοσφαίρου. Στην εμπορική φωτογραφία έχει «τρέξει» καμπάνιες για πελάτες όπως οι: Redbull, Virgin, Sony, Xbox, Budweiser, Pepsi και Visa & Molson, και εντιτόριαλ για τα περιοδικά: Vogue, GQ, Playboy, Rolling Stone και Vibe.

Χ.Τ.