Έξαλλη η Κιμ Καρντάσιαν με τη Μπιγιονσέ

26.06.2014
Η 33χρονη τηλεπερσόνα αποφάσισε να σταματ΄σει ν ασχολείται με την κυρία Κάρτερ.

Μάταιες οι προσπάθειες της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) να φτιάξει τη σχέση της με τη Μπιγιονσέ (Beyonce). Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) έχει γίνει έξαλλη με τη συμπεριφορά της 31χρονης τραγουδίστριας η οποία συνεχίζει να την αγνοεί επιδεικτικά με αποκορύφωμα την απουσία της από το γάμο τους πριν ένα μήνα στη Φλωρεντία.

« Η Κιμ προσπαθεί χρόνια να έρθουν πιο κοντά αλλά με κάθε απόρριψη της Μπιγιονσέ, νιώθει πιο δυστυχισμένη. Πάντα την επηρέαζε αλλά όχι πια γιατί πλέον έχει κουραστεί ν’ ασχολείται.» δήλωσε μία πηγή στο περιοδικό British. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η Μπιγιονσέ είναι η αιτία που χάλασε κι η σχέση του Τζέι Ζ (Jay Z) και του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) οι οποίοι μιλάνε πια σπάνια και ο δεύτερος εξοργίστηκε που δεν εμφανίστηκε ο φίλο του στο γάμος του.

«Ο Τζέι Ζ προσπάθησε να απολογηθεί που τον απογοήτευσε και του εξηγούσε συνέχεια πως ήταν απόφαση της Μπιγιονσέ. Όταν έφυγε μετά από δέκα λεπτά, ο Κάνιε κι η Κιμ τσακώθηκαν κι εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Είναι πραγματικά στεναχωρημένη και λέει πως το φταίξιμο είναι της Μπιγιονσέ» συμπλήρωσε.