Κορίτσια με kinky... βίτσια

21.07.2014
Kinky όσο δεν πάει είναι οι φωτογραφίες της Τζάστις Χάουαρντ (Justice Howard). Η Χάουαρντ είναι διάσημη ερωτική φωτογράφος με πάμπολλες εκθέσεις σε γκαλερί ανά τον κόσμο, δεκάδες έργα της να κυκλοφορούν σε αφίσες, βιβλία, λευκώματα, σαλόνια και εξώφυλλα περιοδικών. Όπως μπορείτε να δείτε το στυλ της είναι μοναδικό, καθώς καταφέρνει να συλλάβει με το φακό της μια ξεχωριστή γυναικεία δυναμικότητα αναδεικνύοντας τις πολλαπλές πτυχές του «αδύναμου» φύλου… Γ.Ο

Kinky όσο δεν πάει είναι οι φωτογραφίες της Τζάστις Χάουαρντ (Justice Howard). Η Χάουαρντ είναι διάσημη ερωτική φωτογράφος με πάμπολλες εκθέσεις σε γκαλερί ανά τον κόσμο, δεκάδες έργα της να κυκλοφορούν σε αφίσες, βιβλία, λευκώματα, σαλόνια και εξώφυλλα περιοδικών.

Όπως μπορείτε να δείτε το στυλ της είναι μοναδικό, καθώς καταφέρνει να συλλάβει με το φακό της μια ξεχωριστή γυναικεία δυναμικότητα αναδεικνύοντας τις πολλαπλές πτυχές του «αδύναμου» φύλου… Οι πιο μυημένοι στην τέχνη της φωτογραφίας θα διακρίνουν πως έχει έντονα επηρεαστεί από τον μοναδικό Χέλμουτ Νιούτον, γι΄αυτό και οι φίλοι της την απολακούν ως τον θηλυκό Νιούτον.

Γ.Ο