NSFW ερωτικά φετίχ με... γλώσσα

27.08.2014
Πρόκειται για υπερεαλιστικούς πίνακες, που πλησιάζουν πολύ τη φωτογραφική ακρίβεια. Δεν περιλαμβάνονται όλα αυτά τα έργα στην ενότητα Erotica αλλά σίγουρα τα περισσότερα από αυτά είναι NSFW. Ο ζωγράφος-δημιουργός Ιμπέρ ντε Λαρτίκ (Hubert de Lartigue) σε αυτή τη σειρά έργων αποτυπώνει το φετίχ του με τη γυναικεία ... γλώσσα σε όλο του το μεγαλείο. Από τις απόλυτα γυμνές γυναικείες φιγούρες μέχρι τις γλώσσες και τους αφαλούς ο ντε Λαρτίκ εκφράζει τον ευφάνταστο κόσμο των εμμονών του, χρησιμοποιώντας ακρυλικό χρώμα πάνω σε καμβά σε όλα τα έργα του. Αν φανταστούμε αυτούς τους πίνακες μεγάλων διαστάσεων σε τοίχους γκαλερί και τότε πραγματικά μπορούμε να καταλάβουμε το μέγεθος του ταλέντου αυτού του νεαρού δημιουργού... Χ.Τ.

Πρόκειται για υπερεαλιστικούς πίνακες, που πλησιάζουν πολύ τη φωτογραφική ακρίβεια. Δεν περιλαμβάνονται όλα αυτά τα έργα στην ενότητα Erotica αλλά σίγουρα τα περισσότερα από αυτά είναι NSFW. Ο ζωγράφος-δημιουργός Ιμπέρ ντε Λαρτίκ (Hubert de Lartigue) σε αυτή τη σειρά έργων αποτυπώνει το φετίχ του με τη γυναικεία ... γλώσσα σε όλο του το μεγαλείο.

Από τις απόλυτα γυμνές γυναικείες φιγούρες μέχρι τις γλώσσες και τους αφαλούς ο ντε Λαρτίκ εκφράζει τον ευφάνταστο κόσμο των εμμονών του, χρησιμοποιώντας ακρυλικό χρώμα πάνω σε καμβά σε όλα τα έργα του. Αν φανταστούμε αυτούς τους πίνακες μεγάλων διαστάσεων σε τοίχους γκαλερί και τότε πραγματικά μπορούμε να καταλάβουμε το μέγεθος του ταλέντου αυτού του νεαρού δημιουργού...

Χ.Τ.