Αυτά τα αυτοκίνητα ΔΕΝ θέλουν πλύσιμο

28.08.2014
Εκεί που η πλειονότητα των Ελλήνων γράφει με το δάχτυλό του «θέλω πλύσιμο», στέλνει ερωτικά μηνύματα και αποτυπώνει αρχικά ερωτευμένων, ο Σκοτ Γουέιντ (Scott Wade) βρήκε τον…καμβά του. Ο λόγος για τον τεξανό «μάγο» των παμπρίζ, τον μυστήριο καλλιτέχνη που «ξεσπά» όλες του τις καλλιτεχνικές ανησυχίες πάνω στα βρώμικα σκονισμένα τζάμια των αυτοκινήτων, ζωγραφίζοντας πάνω τους γνωστές φιγούρες, όπως αυτές της Μόνα Λίζα, του Άλμπερτ Αϊνστάιν, ακόμη και του Ροναλντίνιο. Ο Γουέιντ ξεκίνησε να εφαρμόζει αυτές τις καλλιτεχνικές του ορμές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς του και εν συνεχεία «απλώθηκε» στα αυτοκίνητα των γειτόνων και τέλος των ξένων. Για τον κάθε πίνακα μπορεί να αφιερώσει από σαράντα λεπτά έως τέσσερις ώρες. Το μόνο αρνητικό της όλης υπόθεσης είναι πως τα έργα αυτά διαρκούν μέχρι την επόμενη βροχή… Κάτι δηλαδή σαν να χτίζει κάστρα στην άμμο…. Γ.Ο

Εκεί που η πλειονότητα των Ελλήνων γράφει με το δάχτυλό του «θέλω πλύσιμο», στέλνει ερωτικά μηνύματα και αποτυπώνει αρχικά ερωτευμένων, ο Σκοτ Γουέιντ (Scott Wade) βρήκε τον…καμβά του.

Ο λόγος για τον τεξανό «μάγο» των παμπρίζ, τον μυστήριο καλλιτέχνη που «ξεσπά» όλες του τις καλλιτεχνικές ανησυχίες πάνω στα βρώμικα σκονισμένα τζάμια των αυτοκινήτων, ζωγραφίζοντας πάνω τους γνωστές φιγούρες, όπως αυτές της Μόνα Λίζα, του Άλμπερτ Αϊνστάιν, ακόμη και του Ροναλντίνιο.

Ο Γουέιντ ξεκίνησε να εφαρμόζει αυτές τις καλλιτεχνικές του ορμές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς του και εν συνεχεία «απλώθηκε» στα αυτοκίνητα των γειτόνων και τέλος των ξένων. Για τον κάθε πίνακα μπορεί να αφιερώσει από σαράντα λεπτά έως τέσσερις ώρες.

Το μόνο αρνητικό της όλης υπόθεσης είναι πως τα έργα αυτά διαρκούν μέχρι την επόμενη βροχή… Κάτι δηλαδή σαν να χτίζει κάστρα στην άμμο….

Γ.Ο