No 1 σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Guetta!

03.09.2014
Στη κορυφή ολόκληρης της Ευρώπης βρίσκεται το νέο smash hit του David Guetta,Lovers on the Sun με βάση τις πωλήσεις και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο!

Πιο συγκεκριμένα το Lovers on the Sun είναι το Νο1 τραγούδι σε ολόκληρη την Ευρώπη με βάση το airplay των μεγαλύτερων top 40 ραδιοφωνικων σταθμών σε 31 Ευρωπαικές χώρες σε συνδυσμό με τα chart των πωλήσεων σε 31 χώρες!

Στη δεύτερη θέση είναι το Prayer in C των Lilly Wood and the Prick and Robin Schulz και στη τρίτη θέση το Am I wrong από τους Νico and Vinz που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο Νο1!!

Στην Ελλάδα συνεχίζει να ανεβαίνει στο airplay chart κατακτώντας τον τίτλο του «biggest increase in audience» ενώ στο εβδομαδιαίο Shazam chart για την Ελλάδα που μόλις ανακοινώθηκε κατέκτησε την δεύτερη θέση, με το Prayer in C να παραμένει ως το κορυφαίο τραγούδι που «ψάχνουν» εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα.

Επιπλέον το Lovers on the sun είναι ΤΟP TESTER τον Αύγουστο σύμφωνα με τις επίσημες έρευνες!H έρευνα έγινε σε 2000 άτομα σε 22 Ευρωπαικούς χώρες σε κοινό που ακούει top40 radios σε ηλικίες 18-30 εκ των οποίων 60% άντρες 40% γυναίκες.Το τραγούδι ξεπέρασε το ποσοστό 81% στις απαντήσεις «Μου αρέσει πολύ και Μου αρέσει».