Εφηβος καλλιτέχνης πετάει στα...σύννεφα

10.10.2014
Αν κάναμε μία δημοσκόπηση και ρωτούσαμε «ποια πιστεύετε πως είναι η ηλικία του ανθρώπου που τράβηξε τις σημερινές φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε» σίγουρα ελάχιστοι θα απαντούσαν: Ένας 15χρονος! Και όμως πίσω από αυτές τις όμορφες, ρομαντικές και σκοτεινές λήψεις κρύβεται ένας 15χρονος Βέλγος έφηβος με ανησυχίες που όχι οι συνομήλικοι του, αλλά ούτε και ώριμοι φωτογράφοι δεν έχουν. Σημειώστε λοιπόν το όνομα David Uzochukwu (θα θέλαμε πολύ να το μεταφράσουμε στα ελληνικά, αλλά το επώνυμό του είναι εξαιρετικά περίεργο), γιατί σίγουρα θα το δούμε να παίζει πολύ στο μέλλον…. Γ.Ο

Αν κάναμε μία δημοσκόπηση και ρωτούσαμε «ποια πιστεύετε πως είναι η ηλικία του ανθρώπου που τράβηξε τις σημερινές φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε» σίγουρα ελάχιστοι θα απαντούσαν: Ένας 15χρονος!

Και όμως πίσω από αυτές τις όμορφες, ρομαντικές και σκοτεινές λήψεις κρύβεται ένας 15χρονος Βέλγος έφηβος με ανησυχίες που όχι οι συνομήλικοι του, αλλά ούτε και ώριμοι φωτογράφοι δεν έχουν. Σημειώστε λοιπόν το όνομα David Uzochukwu (θα θέλαμε πολύ να το μεταφράσουμε στα ελληνικά, αλλά το επώνυμό του είναι εξαιρετικά περίεργο), γιατί σίγουρα θα το δούμε να παίζει πολύ στο μέλλον….

Γ.Ο