Ο Ίγκι Ποπ γίνεται αιμοσταγής δολοφόνος (και του πάει!)

13.10.2014
Διαβάσαμε την είδηση και συμπλέουμε απόλυτα. Ποιος έχει δει φωτογραφίες του Ίγκι Ποπ και δεν πιστεύει ότι πρέπει να παίξει σε ταινία θρίλερ;

Αν υπάρχει ένας καλλιτέχνης που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στον κινηματογράφο σε ταινία θρίλερ και να έχει απόλυτη επιτυχία λόγω φιζίκ, αυτός είναι ο τρομερός και φοβερός Ίγκι Ποπ (Iggy Pop).

Τον 67χρονο πρωτοπόρο την πανκ, Ίγκι Ποπ, τσίμπησε ο θρυλικός Ντάριο Αρτζέντο (Dario Argento), σκηνοθέτης ματωμένων θρίλερ Suspiria και Deep Red για τη νέα του ταινία τρόμου «The Sandman».

Η ταινία αφηγείται τις περιπέτειες ενός δολοφόνου κατ' εξακολούθηση -serial killer- με μάσκα, ο οποίος δολοφονεί τα θύματά του με ένα κοφτερό κουτάλι, με το οποίο τους βγάζει και τα μάτια ως τρόπαιο.

Ρόλος κομμένος και ραμμένος για την εκκεντρική φυσιογνωμία του Ιγκι Ποπ, ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι αν και η όψη του φοβίζει στην πραγματικότητα είναι ένας ευαίσθητος και τρυφερός χαρακτήρας!

Ο ιερέας την πανκ δήλωσε ενθουσιασμένος με τον ρόλο! «Πάντα με γοήτευαν οι θαυμαστές ταινίες του κ. Αρτζέντο, τις οποίες θεωρώ αριστουργήματα. Το ότι θα παίξω τον Sandman υπό τις οδηγίες του είναι για μένα είναι ένα όνειρο ζωής που εκπληρώνεται...». Αντίστοιχα ο Αρτζέντο θεωρεί ότι ο Ίγκι είναι ο ιδανικός δολοφόνος για την ταινία του...

Χ.Τ.