Δείτε σεξουαλικά φορτισμένες εικόνες και σώματα

15.10.2014
Οι φιγούρες του είναι παραμορφωμένες, σεξουαλικά φορτισμένες, ελαφρώς ενοχλητικές και χρωματισμένες σε βαθιά μελανή ή σε λαμπερή και φωσφορίζουσα άσπρη και μαύρη απόχρωση. Ο λόγος για τον Τζέσε Κάντα (Jesse Kanda) που μας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του σαν ψηφιακός καλλιτέχνης με συνεργασίες που έχουν κάνει αίσθηση σε video clips από το χώρο της μουσικής (FKA Twigs, Kayne). Ο ίδιος αναφέρει σε συνέντευξή του πως «ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει κάποιος όταν δουλεύει με υπολογιστή είναι ότι έχει ιδιαίτερο έλεγχο στους φωτισμούς. Προσωπικά έχω απόλυτη ελευθερία σχετικά με το πώς θα διαχειριστώ το σημαντικό αυτό κομμάτι. Μερικές φορές τα αντικείμενα είναι σαν να έχουν ζωή από μόνα τους , σαν να είναι το ίδιο το φως αυθύπαρκτος χαρακτήρας». Όσον αναφορά τη σεξουαλική φόρτιση των εικόνων του εξηγεί πως «το σεξ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούν να κάνουν δύο σώματα». Γ.Ο

Οι φιγούρες του είναι παραμορφωμένες, σεξουαλικά φορτισμένες, ελαφρώς ενοχλητικές και χρωματισμένες σε βαθιά μελανή ή σε λαμπερή και φωσφορίζουσα άσπρη και μαύρη απόχρωση. Ο λόγος για τον Τζέσε Κάντα (Jesse Kanda) που μας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του σαν ψηφιακός καλλιτέχνης με συνεργασίες που έχουν κάνει αίσθηση σε video clips από το χώρο της μουσικής (FKA Twigs, Kayne).

Ο ίδιος αναφέρει σε συνέντευξή του πως «ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει κάποιος όταν δουλεύει με υπολογιστή είναι ότι έχει ιδιαίτερο έλεγχο στους φωτισμούς. Προσωπικά έχω απόλυτη ελευθερία σχετικά με το πώς θα διαχειριστώ το σημαντικό αυτό κομμάτι. Μερικές φορές τα αντικείμενα είναι σαν να έχουν ζωή από μόνα τους , σαν να είναι το ίδιο το φως αυθύπαρκτος χαρακτήρας».

Όσον αναφορά τη σεξουαλική φόρτιση των εικόνων του εξηγεί πως «το σεξ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούν να κάνουν δύο σώματα».

Γ.Ο