Η Νίκι Μινάζ με τα «κανόνια» και τα σκυλιά της στο GQ

22.10.2014
Οι συνεργάτες του GQ (όχι εμείς!) λένε ότι πέταξε έξω τα «κανόνια»...

Κρατώντας δύο παστέλ - χρωματισμένα poodles σε μια λαμπερή φωτογράφιση, η Νίκι Μινάζ (Nicky Minaj) κατακτά και το ανδρικό κοινό του GQ.

Τα σκυλάκια δεν είναι το μόνο πράγμα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα σε αυτή τη φωτογράφιση. Κυρίως το τολμηρό ντεκολτέ της 31χρονης τραγουδίστριας του Anaconda είναι που κάνει τη διαφορά και ωθεί τους συνεργάτες στο GQ να γράφουν για ολάκερα «κανόνια»!

Μετά τις δηλώσεις της ότι δεν υπάρχει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού Ανακόντα (κι εμείς το πιστέψαμε τώρα!) και ότι απλά πρόκειται για μια αστεία ιστορία (την οποία διηγείται με τα οπίσθια σε κοινή θέα!), η Νίκι ρίχνει φως στα συμπαραδηλούμενα του τραγουδιού Anaconda: «... το όλο θέμα είναι για το θηλυκό που παίρνει τη δύναμη»... λέει η εξωτική ποπ σταρ που ζει για να διαφεντεύει τα απανταχού αρσενικά!

Έχει τελειώσει με τα ροζ μαλλιά και τα παράξενα ντυσίματα και τώρα ζει την περίοδο της παγκόσμιας κυριαρχίας της ... το νέο της άλμπουμ The Pinkprint που ακολουθεί δύο πλατινένια άλμπουμ κυκλοφορεί με την απόλυτη δήλωσή της :«Δεν πρόκειται για οπίσθια πια...». Καλά σε πιστέψαμε!

Χ.Τ.