Η καλόγρια τραγουδίστρια ένιωσε σαν... παρθένα!

23.10.2014
Που να 'ξερε η Παναγιά Madonna όταν ηχογραφούσε το «LiKe a Virgin» στις 12 Νοεμβρίου του 1984, ότι τριάντα χρόνια αργότερα το κομμάτι που απογείωσε την καριέρα της θα το ερμηνεύσει μια ... καλόγρια και θα το αφιερώσει στον Θεό!

Θυμόμαστε φυσικά την καλόγρια με την υπέροχη φωνή, που έγινε γνωστή αφού κέρδισε το ιταλικό talent show «The Voice». Δεν σταματά να εκπλήσσει η 26χρονη εν Χριστώ αδερφή Κριστίνα Σκούτσια (Sister Cristina Scuccia) με τις μουσικές επιλογές της. Η μοναχή Κριστίνα αποφάσισε να βγάλει το πρώτο single της!

Και διάλεξε, παρακαλώ, το «Like a Virgin» της Madonna, το οποίο γύρισε και σε βιντεοκλίπ. Το κομμάτι που απογείωσε την καριέρα της Μαντόνα - και που η βασίλισσα της ποπ τραγούδησε με ιδιαίτερα σεξουαλικό τρόπο - από τα χείλη της μοναχής μοιάζει μπαλάντα αφιερωμένη στον Παντοκράτορα!

Αναφορικά με την Madonna, η Κριστίνα πιστεύει ότι η σουπερστάρ δεν θα ασχοληθεί καν να ακούσει τη διασκευή της: «Αλλά θα ήθελα να δω το πρόσωπό της όταν το ακούσει και όταν την ενημερώσουν ότι αυτή που τραγουδά είναι καλόγρια», είπε.

Η Κριστίνα με το ράσο και τον σταυρό στο στήθος επέλεξε αυτό το τραγούδι γιατί Σαν Παρθένα ένιωσε όταν την άγγιξε το χέρι του Θεού και είναι έτοιμη να δεχθεί και την κριτική της επιλογής της: «Είναι ένα τραγούδι που μιλά για το πώς η αγάπη ανανεώνει τους ανθρώπους. Τους λυτρώνει από το παρελθόν τους. Και έτσι θέλω να το ερμηνεύσω», δήλωσε στην καθολική εφημερίδα Avvenire.

Το δικό μας σχόλιο: Είναι προφανές ότι η συμπαθής Κριστίνα δεν κατάλαβε τι εννοούσε η Μαντόνα με το «Σαν Παρθένα»!!

Χ.Τ.