Στινγκ: Το ταντρικό σεξ θέλει και... τραπέζωμα

23.10.2014
Πριν από 20 ολόκληρα χρόνια η δήλωση του Στινγκ (Sting), του frontman των Police, ότι εφαρμόζει τακτικές και μεθόδους ταντρικού σεξ μάς είχε - τουλάχιστον - ενθουσιάσει! Μαραθώνιους ερωτικών περιπτύξεων που κρατούν από 7 ώρες ως και μια ολόκληρη μέρα φανταζόμαστε ότι έχει ζήσει ο διάσημος τραγουδιστής...

Ο Στινγκ είναι υπέρμαχος του ταντρικού σεξ, το οποίο εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια και είναι ένα από τα μυστικά της ευζωίας του. Ο τραγουδιστής των Police παραμένει ελκυστικός και αεικίνητος στα 63 του χρόνια και σαρώνει ακόμα τον... Αμαζόνιο και τις απανταχού μουσικές σκηνές του πλανήτη.

Μετά την παλαιότερη δήλωσή του ότι αντέχει ώρες και ώρες (πάνω από 7 σίγουρα) να κάνει ταντρικό σεξ με την σήμερα 60χρονη σύζυγό του Τρούντι Τάιλερ, επανήλθε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στην εκπομπή «Inside the Actors Studio»: «Δεν γνωρίζω κανένα πιο αγνό και καλύτερο τρόπο να εκφράζεις την αγάπη σου για ένα άλλο πλάσμα από το μοιράζεσαι αυτό το υπέροχο μυστήριο. Το στηρίζω. Όχι τις 7 ώρες. Την ιδέα. ... Οι επτά ώρες περιλαμβάνουν μια ταινία και ένα δείπνο!»... άρα και το ταντρικό θέλει τα "προκαταρκτικά" του!

Το 2011 το διάσημο ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους αγάπης του με μια σέξι φωτογράφηση στην κρεβατοκάμαρα για το περιοδικό Harper’s Bazaar, όπου μεταξύ άλλων δήλωσαν ότι δεν τους αρέσει τόσο το σεξ σε δημόσιους χώρους όσο το να παίζουν ρόλους... σαν θέατρο.

Ο Στινγκ αναμένει με ανυπομονησία το νέο σόου «The Last Ship» στο Μπρόντγουεϊ, όπου έχει γράψει το μουσικό θέμα.

Χ.Τ.