Θα παίξει στις Γάτες και είναι αλλεργική!

24.10.2014
Είδαμε τη φωτογραφία από τις πρόβες και μπορούμε να πούμε ότι ... της πάει η Γάτα!

Η Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) δηλώνει ότι θα είναι για εκείνη μια κάθαρση να παίξει το ρόλο της Grizabella στο διάσημο μιούζικαλ «Cats», γιατί όπως λέει ξέρει καλά τι σημαίνει να νιώθεις «σπασμένη μέσα σου».

Η τραγουδίστρια κάνει το θεατρικό της ντεμπούτο στο ρόλο της γκλάμουρ γάτας Grizabella στο εμβληματικό μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, που θα παρουσιαστεί στο London Palladium από τις 6 Δεκεμβρίου 2014. Το σόου έχει ήδη πουλήσει εισιτήρια αξίας 5 εκατ. λιρών και αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

«Είναι ο ρόλος που έχω γεννηθεί να παίξω», δηλώνει κατενθουσιασμένη η Νικόλ που παραδέχεται ότι πρόκειται για την ευκαιρία της ζωής της. Η Grizabella είναι ευαίσθητη και «σπάει» και αυτό η Νικόλ - λέει ότι - το ξέρει πολύ καλά, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή ...

Μια από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων συνέδεσε με χιούμορ το όνομα του πρώην συγκροτήματός της «Pussycat Dolls» και τη συμμετοχή της τώρα στο «Cats». Πάντως όταν ερωτήθηκε αν της αρέσουν οι γάτες σαν κατοικίδια είπε ότι είναι αλλεργική! Προτιμά φαίνεται τα δύο βρετανικά μπουλντόκ του αγαπημένου της Λιούις Χάμιλτον (Lewis Hamilton).

Χ.Τ.