Σώματα (και χρώματα) που αναμειγνύονται απροσδόκητα

27.10.2014
Άψογους, ευφάνταστους συνδυασμούς λευκού και μαύρου του Τζουζέπε Μαστροματέο (Giuseppe Mastromatteo) απολαμβάνουμε στο νέο του πρωτότυπο φωτογραφικό Project. Σ΄αυτό λευκά και μαύρα μοντέλα επιδίδονται σε μοναδικές περιπτύξεις, εισχωρούν το ένα μέσα στο άλλο και μας χαρίζουν μοναδικές εικόνες. Ο Μαστροματέο εργάζεται ως καλλιτέχνης περισσότερο από μία δεκαετία και η δουλειά του είναι ήδη εξαιρετικά αναγνωρισμένη ανά τον κόσμο, αφού έργα του έχουν ήδη εκτεθεί σε Μιλάνο, Κωνσταντινούπολη, Παρίσι, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη κ.α. Γ.Ο
Άψογους, ευφάνταστους συνδυασμούς λευκού και μαύρου του Τζουζέπε Μαστροματέο (Giuseppe Mastromatteo) απολαμβάνουμε στο νέο του πρωτότυπο φωτογραφικό Project. Σ΄αυτό λευκά και μαύρα μοντέλα επιδίδονται σε μοναδικές περιπτύξεις, εισχωρούν το ένα μέσα στο άλλο και μας χαρίζουν μοναδικές εικόνες.
Ο Μαστροματέο εργάζεται ως καλλιτέχνης περισσότερο από μία δεκαετία και η δουλειά του είναι ήδη εξαιρετικά αναγνωρισμένη ανά τον κόσμο, αφού έργα του έχουν ήδη εκτεθεί σε Μιλάνο, Κωνσταντινούπολη, Παρίσι, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη κ.α.
Γ.Ο