Ακόμη και τα έργα τέχνης τραβούν... selfies [photos]

05.11.2014
Οι ωραίες ιδέες πρέπει να αναδεικνύονται, γι΄αυτό και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ιδέα της Δανής ντιζάινερ και διαφημίστριας Oλίβια Μους (Olivia Muus), μία ιδέα που έδωσε στις selfies μία ακόμη πιο καλλιτεχνική εσάνς! Όταν μια φίλη της έδειξε κάποιες φωτογραφίες έργων τέχνης που είχε τραβήξει με το κινητό της και που έδιναν την εντύπωση πως τα ίδια τα πρόσωπα των εικόνων τραβούσαν selfies, η Μους ενθουσιάστηκε. Γι΄αυτό δημιούργησε το project «Museum of Selfies» έβαλε τις φωτό στο Twitter με hashtag#museumofselfies και προτρέπει όποιον θέλει να της στείλει στο [email protected] αντίστοιχες φωτό!

Οι ωραίες ιδέες πρέπει να αναδεικνύονται, γι΄αυτό και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ιδέα της Δανής ντιζάινερ και διαφημίστριας Oλίβια Μους (Olivia Muus), μία ιδέα που έδωσε στις selfies μία ακόμη πιο καλλιτεχνική εσάνς!
Όταν μια φίλη της έδειξε κάποιες φωτογραφίες έργων τέχνης που είχε τραβήξει με το κινητό της και που έδιναν την εντύπωση πως τα ίδια τα πρόσωπα των εικόνων τραβούσαν selfies, η Μους ενθουσιάστηκε.
Γι΄αυτό δημιούργησε το project «Museum of Selfies» έβαλε τις φωτό στο Twitter με hashtag#museumofselfies και προτρέπει όποιον θέλει να της στείλει στο [email protected] αντίστοιχες φωτό!

Γ.Ο